Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
sej tako bo, kolumb JR na 4
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
total recall 2070 je kar dobra taka cyber punk nadeljevanka. škoda, ker je bila posneta samo ena sezona.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.955
405
83
Ja. Jst sm že zloudu. Zvecer ko bo hladnej, sendvič, pivo pa maraton Sopranovih
smile-1.gif

Drgač sm pa Arrested development pogledu 4 sezono in men je top shit. Škoda da nebo pete sezone, je pa Bateman neki reku d nej bi zdj pa res še movie posnel
smile-1.gif
. Da je bil plan ena sezona pa movie, ker nej bi mel ogromno materiala še.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Dafuq? Arrested development kul zdaj to zadnje sranje?

Jaz pomoje ne bom uspel pogledat, to ni niti promil blizu prejšnjih sezon...what the f**** happened nič jasno.
uf-1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Kok si pa sploh pogledal ? Začetek 4. sezone je res bolj tako tako, vendar se po par epizodah pritisnejo na gas in se zadeva vrhunsko razvije.
zmaga.gif
Je pa res, da je nekaj sprememb glede na prejšnje sezone, ni takšnega načina podajanja zgodbe kot v prejšnjih sezonah ampak jaz jim to štejem v plus.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Niti ne, samo eni ste preveč površno gledal, AD ni ravno easy materjal za gledat, če hočeš ujet vse finte . Bom kar citiral en quote iz enega review-ja: ... another show that rewarded attentive viewers and punished lazy ones
smirk-1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Si res prepričan, da si ujel vse ?
grims-1.gif
Mogoče si zamudil ravno tiste zaradi katerih je AD tako cenjen in si padel na tiste najbolj očitne. Ne vem meni se zdi skoraj nemogoče, da ti je 4. sezona zanič, če so ti prejšnje vredu

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne vem kolk sem zdržal dve ali tri...bom vztrajal da vidim itak bi celo pogledal, ker se mi res zdi nemogoče nekaj tako dobrega tako konkretno zafurat.

In ne...ni tako zahtevno in poznam humor tudi na višjih nivojih od AD, dosti pogledam tega materiala. Da ti je drkanje fotr-sin v študentu bilo kakorkoli zanimivo oz. na nivoju, potem imaš problem ti.

In ja....že totalno moderirano pripovedovanje zgodbe je neverjetno lame in če se nadaljuje me bo težko prepričalo v karkoli....da vidim, zdaj me prav zanima...spet.
tongue-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Under the dome - Kr kul pilot. Veliko je razlike od knjige, tudi nekaj večjih spremememb pa bomo vidl kako bo naprej!