Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Pozna kdo kako malce starejšo nadaljevanko-komedijo? S starejšo mislim leto 1995+, bolj mi je pomembno, da jo je možno dobiti na trackerjih s SLO podnapisi.. Friends mi je bila recimo zakon, dosti boljša kot How I Met Your Mother.. Nazadnje sem gledal še My name is Earl, pa je bolj tko tko..Prve dve sezoni sta še kar ok, potem gre bolj na dol vse..

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Men je bila Everybody Loves Raymond kar všeč. Sicer nisem redno gledal, ampak samo kaadat sem na TV-ju ujel.
So pa fore bolj v družinskih odnosih.

Pa še recimo angleški Coupling in IT crowd.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Pozna kdo kako malce starejšo nadaljevanko-komedijo? S starejšo mislim leto 1995+, bolj mi je pomembno, da jo je možno dobiti na trackerjih s SLO podnapisi.. Friends mi je bila recimo zakon, dosti boljša kot How I Met Your Mother.. Nazadnje sem gledal še My name is Earl, pa je bolj tko tko..Prve dve sezoni sta še kar ok, potem gre bolj na dol vse..

Seinfeld in Frasier. Zame top starejše humoristične.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Torej cliffhanger? Beeeee
tongue-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Uno, ki je na največjem slo. pašniku... so bili zraven tudi angleški subi, ampak so imeli časovni zamik, pa se mi ni dalo jih prmikat, tko da sm si ogledal brez... če se ti pa da, ji pa lahko sinhroniziraš =)...

Mi pa ni jasno (mi je pa všeč) zakaj so vseh 13 delov objavili v enem dnevu....

Edit: vse so ista verzija kot ta 1.del: House.of.Cards.S01E01.WEBRip.720p.H.264.AAC.2.0-HoC

Nazadnje urejeno:

Rajc

Pripravnik
22. jul 2007
571
5
18
ah tele serije... sem že pol leta na bolniški pa mel dost časa za gledat in sem v tem času pregledal...

1. The Wire
2. Hunk
3. Breaking Bad

in prvo sezono Game of Thrones (so f*cking good, mogoč še knjigo preberem
cheer.gif
)

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Following - tok lukenj v zgodbi da glava boli. Tipicna nadaljevanka za glupe americane. Seveda je notri tudi nepotrebna gay scena.

Jaz sem po treh delih obupal. Bedno in predvidljivo...