Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Resno? Meni je totalno mimo serija. Sprva je bilo še zanimivo, potem pa vse manj in manj. Sicer je zanimiv koncept zgodbe, a igranje in na splošno scenarij je meni osebno brezvezen.
Spoiler:
Nekako se mi zdi, da so ustvarjalci tele serije ciljali na popularnost Matt-a, a ne zdi se mi, da jim je uspelo. Crane izgleda, kot da želi prenesti zaplet iz Friendsov med Rachel in Rossom na to serijo med Beverly in Seana. Zgodba je že malce smešna v svoji nedomiselnosti, tako da ne bom verjetno niti dokončal z gledanjem druge sezone.

Naj si vsak pogleda par delov in presodi, SouthPark, ne zameri, a želel sem dobiti še mnenje drugih, meni se zdi nadaljevanka porazna, 2/10. Serija Joey je bila mnogo bolj smešna in zabavna, pa je bila skenslana.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Nevem no.. Meni se zdi daleč od nekega prefinjenega humorja. Je nekaj kadrov smešnih, a kilometre od tega, da bi se lahko konstanto 40min smejal kot pri Friendsih..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj ni posneto kot čisti ''sitcom'', kjer je vse podrejeno humorju kot Friends. Je precej tudi drame. Mogoče si imel takšno pričakovanje zaradi Matta LeBlanca, ampak že s tem, da igra sebe in ne nek izmišljen lik, so pokazali, da ne nameravajo naredit kopije Joeya.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
Californication se spremlja kdo ?
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Jaz bom kr spet začel gledat The Wire. Ker mam filing da še nekaj časa nebi primerljive nadaljevanke

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
meni je blo na začetku kr nekaj, oz sem gledal pač ker je bla kurbarija ... skoz zadnje sezone pa se mi zdi da dobiva neko dimenzijo ... najbolj realen love story al nekaj
grin1.gif