Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Iščem predloge za nanizanke/nadeljevanke v stilu Fringe, Arrow, Perception, Last resort... Se pravi nanizanke kjer se zgodba vrti okoli zapletov/zločinov ,katere rešuje briljantni genij/najnovejša tehnologija... Lahko je fantastika sam ne preveč

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Novih nič kaj ne spremljam (edino Fringe sem), raje počakam par let, da končajo s snemanjem. Tak se tudi ne opečem, ko po par sezonah sredi ''cliffhangerja'' odpovejo serijo
tongue-1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Iščem predloge za nanizanke/nadeljevanke v stilu Fringe, Arrow, Perception, Last resort... Se pravi nanizanke kjer se zgodba vrti okoli zapletov/zločinov ,katere rešuje briljantni genij/najnovejša tehnologija... Lahko je fantastika sam ne preveč
Mogoče The Mentalist . Meni je fajn!

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Percpetion mi ni niti pol tolk dobra kot Arrow, je pa vseeno meni dobra tematika zato je gledljivo. A niso Jericho ukinal? Gledal sem prvo sezono pred kakšnimi 2-3 leti.

Hvala za druge predloge, Touch je po trailerju sodeč idealen
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Arrow je tudi meni zelo dobra serija, vendar mi je tudi Perception zanimiva. Jo prav rad gledam.
Mi je pa trenutno najboljša serija Suits. Trenutno meni osebno je ni boljše.
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Percpetion mi ni niti pol tolk dobra kot Arrow, je pa vseeno meni dobra tematika zato je gledljivo. A niso Jericho ukinal? Gledal sem prvo sezono pred kakšnimi 2-3 leti.

smile-1.gif

Jericho so ukinili, vendar po jeznih pismih fanov posneli konec.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.808
560
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:

smile-1.gif

Jericho so ukinili, vendar po jeznih pismih fanov posneli konec.

So jim poslal par sto kil oreškov
hysterical-1.gif
meni je prav škoda, da so jo ukinl.

Zdaj gledam Revolution

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A Arrow je ok? Prvi del sem pogledal, pa mi ni bil nič posebnega.

Enako. Mislim, da sem pogledal dva dela.

Perception je ql, prav tako Elementary (čudaki, ki so nadpovprečno sposobni, kle sodi tudi Mentalist itd.). Neki posebnega je tudi American horror story.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.693
6.463
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Prison Break, Touch, Stargate Universe, Jericho, potem pa še nikoli dokončani Fast Forward in Invasion.
Verjetno misliš Flash Forward? Podoben žanr je bila tudi The Event.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.693
6.463
113
Da ne bom preveč povedal, posnet je, kot da so pričakovali drugo sezono, ki pa je potem ni bilo.

Vseeno mi je bilo všeč.