Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dobro igra idiota, nimaš kaj
aplauz.gif

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Gledam tegale Idiodt abroad ... dobro sej ni tolko švoh samo ni pa tolko dobr ko Curb your Enthusiasm ali Two and a Half Men ko se res režiš do konca tudi ko gledaš ponovitve ... še vedno iščem nekaj podobnega za pogledat po šihtu , tale angleški humor mi ne sede nekak čist do konca ... na koncu bom pristal pri kakšni Moderni družini

krneky

Pripravnik
10. jan 2008
149
1
18
A gleda kdo Sons of anarchy? Sem pri 10. delu 3. sezone in razmišljam, da bi jo nehal gledat, ker so ratingi prihodnjih epizod vedno slabši.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Potreboval bi kakšen nasvet za dobre nadaljevanke za 12 letnega sina. Pogledal je že:

Band of Brothers
Family Guy
Star Wars the Clone Wars - spremlja
Castle -spremlja
Shark Tank - spremlja
itd, itd...
Skratka, ker ne vem kaj bi bilo še primerno zanj, me zanimajo vaši predlogi in nasveti. Rad ima od dobrih animiranih, do vojaških nadaljevank.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Seveda ti priporoča, saj je super nadaljevanka, ampak jaz je nebi dal 12 letniku za gledat.

Nadaljevanko sem posnel zase, a potem je sam nisem gledal, on pa. Na Xbox360 je že pred časom preigral vse važne streljačine. Fantje v teh letih ne gledajo več Smrkce in ostale risanke, ampak ta prave zadeve. Tako da o tem sedaj tukaj nima smisla. Kaj predlagaš zanj?