Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanima me, če mora avtohiša ob vpoklicu vozila zaradi določenih napak v času odpravljanja teh napak zagotoviti stranki brezplačno nadomestno vozilo, ali ne?
Pri Lexusu imajo politiko, da v tem primeru dobiš nadomestni avto istega segmenta ali boljšega (Lexusa seveda) in še tvoj avto ti natankajo do vrha. Aja, če pa je že do vrha natočen pa dobiš bon za tank
Citat: Uporabnik Infernus pravi:
Pri Lexusu imajo politiko, da v tem primeru dobiš nadomestni avto istega segmenta ali boljšega (Lexusa seveda) in še tvoj avto ti natankajo do vrha. Aja, če pa je že do vrha natočen pa dobiš bon za tank
Pri audiju ni bilo nadomestnega avta zaradi vpoklica. ko mi ga pa niso popravili do roka, so mi pa ponudili nadomestni avto. V nasprotem bi svojega vzel, pa bi mi uredili ''popravilo'' enkrat drugo leto, ko bi prišel na servis...
Če kar uletiš na servis bo bolj težka. Če se prideš dogovorit te ponavadi postavi na termin ko imaš ti čas in je avto frej... Pri mojem servisu pa mi tudi nudijo prevoz (če ne potrebujem mobilnosti; torej me peljejo v službo in me pridejo iskat).
Citat: Uporabnik Stupo pravi:
Potem naj bi mi pri Renaultu pripadalo za tisti čas nadomestno vozilo, če bodo potrebovali za odpravo napake dlje kot kakšno urico?
jaz sem ga imel dva dni. pa nihce ni pogledal avtomobila, ko sem ga vrnil. dobil poln tank, prisel nazaj po kapljicah. vse je stvar dogovora. res pa nisem ravno zahteval megane rs26. ceprav se je na koncu izkazalo, da ni nobena napaka. ampak, ce so pooblasceni serviserji nesposobni to ni moja napaka, ali?
Jaz imam zaenrkat glede tega kar dobre izkušnje z Realom. Neko cevko (ni bilo garancijsko popravilo) so čakali dober mesec, pa so mi po enemu tednu čakanja dali brezplačno nadomestno vozilo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.