Pripada ob vpoklicu avtomobila nadomestno vozilo?

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Zanima me, če mora avtohiša ob vpoklicu vozila zaradi določenih napak v času odpravljanja teh napak zagotoviti stranki brezplačno nadomestno vozilo, ali ne?

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
za vse napake, ki jih odpravljajo pod garancijo ti pripada nadomestno vozilo. brez placila.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Pri Lexusu imajo politiko, da v tem primeru dobiš nadomestni avto istega segmenta ali boljšega (Lexusa seveda) in še tvoj avto ti natankajo do vrha. Aja, če pa je že do vrha natočen pa dobiš bon za tank
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa kosilo in gogo plesalka.

zaradi mene tudi ce tega pri oplu ne nudite, saj niste ravno med brihtnimi. da ne recem sposobnimi.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Pri Lexusu imajo politiko, da v tem primeru dobiš nadomestni avto istega segmenta ali boljšega (Lexusa seveda) in še tvoj avto ti natankajo do vrha. Aja, če pa je že do vrha natočen pa dobiš bon za tank
smile-1.gif

pa pri renoju tudi, pri fiatu, bmwju, volkswagnu...verjetno se kje. samo tankajo ne. ga pa operejo ponavadi.
grims-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Pri audiju ni bilo nadomestnega avta zaradi vpoklica. ko mi ga pa niso popravili do roka, so mi pa ponudili nadomestni avto. V nasprotem bi svojega vzel, pa bi mi uredili ''popravilo'' enkrat drugo leto, ko bi prišel na servis...

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Potem naj bi mi pri Renaultu pripadalo za tisti čas nadomestno vozilo, če bodo potrebovali za odpravo napake dlje kot kakšno urico?
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ne pripada. Lahko pa zahtevas povrnitev stroskov, ki so ti nastali zaradi vpkolica, takrat se naceloma hitro najde nadomestni avto.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Če kar uletiš na servis bo bolj težka. Če se prideš dogovorit te ponavadi postavi na termin ko imaš ti čas in je avto frej... Pri mojem servisu pa mi tudi nudijo prevoz (če ne potrebujem mobilnosti; torej me peljejo v službo in me pridejo iskat).

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Potem naj bi mi pri Renaultu pripadalo za tisti čas nadomestno vozilo, če bodo potrebovali za odpravo napake dlje kot kakšno urico?
smile-1.gif

jaz sem ga imel dva dni. pa nihce ni pogledal avtomobila, ko sem ga vrnil. dobil poln tank, prisel nazaj po kapljicah. vse je stvar dogovora. res pa nisem ravno zahteval megane rs26. ceprav se je na koncu izkazalo, da ni nobena napaka. ampak, ce so pooblasceni serviserji nesposobni to ni moja napaka, ali?
confused-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
V kateri avtohiši pa to?
smile-1.gif

Jaz imam zaenrkat glede tega kar dobre izkušnje z Realom. Neko cevko (ni bilo garancijsko popravilo) so čakali dober mesec, pa so mi po enemu tednu čakanja dali brezplačno nadomestno vozilo.