Dej ne bluzi. Če ti avto crkne, te odšlepajo na pooblaščenca, tam je dostava rezervnih delov če ga servis naroči do 15 ure, naslednji dan zjutraj. To ti pišem iz prve roke, ko sem na dopustu popravljal mašino na kamperju. Kot turista so me vzeli preko vrste, ob 14 uri so naročili rezervni del, naslednje jutro ob 5 uri je tovornjak dostavil dele, jih pustil na servisu in šibal do naslednjega servisa. To vem, ker smo prenočli na dvorišču servisa, seveda z dovoljenjem. Sicer je tošel ob računu zapekel, samo smo šli pa naprej naslednji dan. No tako funkcionira Fiat v Franciji, za vaše eksotične znamke pa ne vem. Ker smo prenočili v kamperju, niti nisem rabil hotela koristit od asistence. Imel sem pa asistenco Triglav komfort, kjer te odpeljejo tudi iz Nordkapa domov, če je treba. Tudi to je preverjena info, ker je uporabniku na kamperju menjalnik zružil.Ko beres zgodbe kako se caka na rezervne dele , nintreba da motor zruzinda bos mesec ali rva brez avta. Dovolj da zmigavec /luc, sipo razbijes
Treba je pač odkartat eure in ni problema, če pa stiskaš, pa lahko računaš na neprebrani drobni tisk in zvisiš kot špaget v luftu. Sicer pa vsak po svoje.