prime time

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Potem pa jok in na drevo: kdo pa odloča o tem, kaj spada v naše kulturno okolje? Načeloma islam spada k nam bolj kot Miley Cyrus.

Tisti, ki imamo oblast, odločamo o tem, kaj ne bo pri nas. No Muso!

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ali si še vedno tako naiven in misliš, da imamo mi oblast in ne Bruselj?
cool-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Imamo tudi takšne, ki mislijo, da je oblast v Murgljah
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
nemišljenega človeka iz bližnjega vzhoda?

A lahko to zgodovinsko utemeljiš?
Ker mi ti z lahkoto dokažemo, da je tvoja teorija popoln kiks ali pa provokacija - sedaj pa upaj da te kak musliman ne prebira ker ti za tvoje besede komot kako fatvo na glavo nakoplje.
Če pa boš samo katolike žalil boš pa kvečjemu kako državno odlikovanje dobil od Mudadorferja.
Tipični verski fundamentalist- nestrpen in prepameten.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Drugače je bil moj predhoden post bolj provokacija kot karkoli resnega
wink-1.gif

Kar se pa otrok tiče je pa splošno znano, da se neizobraženi ljudje razmnožujejo 10X bolj kot izobraženi. Film Idiocrasy odlično povzame to zadevo
grin1.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/icmRCixQrx8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tale film nas hoče prepričati (prosto po Mateyu), da se "neumni" razmnožujejo 10x hitreje od "pametnih". Glede na to, da se "pametni" tega zavedajo in svojega razmnoževanja ne pospešijo, se zastavlja resno vprašanje o njihovi pameti.
razen če se pametni ne zavedajo tega in delajo otroke boljše kvaliteta kot kvaniteta.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ynos je napisal;

http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=19763&type=tags

Zgleda nekaj tudi v Sloveniji smrdi.

Tako je, kmalu se bo kvazi miruljubnost muslimanov pri nas pokazala v vsej širini, levaki pripravite kovčke, oni ne bodo tako dobri do vas kot smo kristjani.
Ti bučman ti-preberi, kaj si napisal..bom pa še jaz: verniki v nadnaravne zadeve, pripravite kovčke, "mi" "levaki", agnostiki,osebe z zdravo pametjo, realne osebe ne bomo več tako dobri do vas.
bonk.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pri "neumnih" je edini hobi delanje otrok, ta "pametni" imamo pa še kup drugih dejavnosti in za delanje otrok zmanjka časa ali interesa.
grin1.gif

Saj če ti sebe k "pametnim" šteješ, mi je marsikaj jasno.
hysterical-1.gif

Začuda k njim štejem tudi tebe. Ali se morda motim?
sprasujem se.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mislim da trije otroci še niso meja za neumne... nenezadnje bi lahko mlajša bila dvojča.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Samo da po svojih tolčeš, saj tebi je vseeno, ker ti očitno dol visi za prihodnost naroda, sinu in tudi kasneje vnukom pa bo trda predla, če se jim pustimo.
Dokler se še malo ne razmnožijo bodo tiho, potem pa boš videl.
Takole je bilo nekoč, danes je to vse "naše", se bo izgleda zgodovina ponovila z drugo vero. Who cares, bodo pač tvoji potomci muslimani
cheer.gif