Nič jih ne zagovarjam, kar sta skuhala, bosta pa še pojedla... Vidim pa, da nekatere bega, kaj pomeni zakon in kaj pomeni, če je nekaj z zakonom prepovedano... Tudi v okolici mene so odseki cest, kjer sem se pred leti brez kršitve zakona lahko peljal 90km/h, danes se pa ne morem, ker vse, kar je nad 70km/h, predstavlja kršitev... Pa sem se kljub temu včasih lahko peljal 90km/h legalno, tudi 110km/h, če me niso dobili...
Trigger, tvoj spomin peša, a? Začelo se je, to prepucavanje, ker si ti vneto zagovarjal temo, da sta kršila zakon. Da načeloma res ni isto, če dilaš drogo kot pa anabolike, samo ker zakon tako govori, je to prepovedano. In zaradi tega enačiš obe vrsti dilanja.
Potem pa tvoje kričanje:
Takoj dobim vpogled v blesteč javni kader, v katerega bo treba drastično zarezati...
Jaz sem iz te teme out, čim prej naj jih zaprejo, da bo mir.
LP
Trigger, tvoj spomin peša, a? Začelo se je, to prepucavanje, ker si ti vneto zagovarjal temo, da sta kršila zakon. Da načeloma res ni isto, če dilaš drogo kot pa anabolike, samo ker zakon tako govori, je to prepovedano. In zaradi tega enačiš obe vrsti dilanja.
Potem pa tvoje kričanje:
Sedaj pa obrat pa minimalizirati škodo...Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
TUDI ČE Z ZAKONOM NI BILO PREPOVEDANO ŠE NE POMENI DA JE BILO PRAV!!!!!!
Takoj dobim vpogled v blesteč javni kader, v katerega bo treba drastično zarezati...
Jaz sem iz te teme out, čim prej naj jih zaprejo, da bo mir.
LP