No pa sej športnike kontrolirajo na polno, je pa res, da včasih naredijo tak rompompom ker nekdo na dopingu pade npr. zaradi zdravil ki jih je jemal ker je bil bolan..marsikaj se najde na teh listah in če se ne spremlja tudi športnik hitro na dopingu pade. Sedaj je večji problem to ker se zadeve po tem dogodku napačno interpretirajo, ker vsak ki hodi na fitnes in jemlje npr. whey,bcaa,glutami,vitamine,boosterje ipd., in ima nekaj mišic, se že špika, sploh ker ima polno kant prahu doma. Vse kar se prodaja v športnih trgovinah v SLO na policah je legalno in zaradi nobene od teh zadev ne padeš na dopingu, marsikateri športniki jemljejo dodatke. Tudi sam sem v fitnes vodah že par let kar resno in se nikoli nisem špikal niti pomislil na to, videl pa marsikaj, in sedaj vsak ki me vidi v službi ko imam med malico shake, me že pobara aha steroidi pa to, sem gledal na TV....tako da, teli kekci od novinarjev ga spet serjejo in govorijo bedarije, da ne govorim kaj so napisali v nedeljskem ta teden, mislim za bruhat. Zgleda so teli novinarji sami na speedu fdv delali, in jim še zdej mal žvižga v glavi.