Hehe, to je pa spet posploševanje. Tebi se res zdi, da ima še "ta zadn bebec" mail naslov, ampak se pošteno motiš. Če pa ga že ima, si pa mislit ne morš koliko ljudi mailov sploh ne chekira, tako da se potem vprašaš, zakaj ga sploh imajo!
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Zakon o delovnih razmerjih:
28. člen
(pravice neizbranega kandidata)
(1) Delodajalec mora v osmih dneh po sklenitvi pogodbe o zaposlitvi pisno obvestiti neizbranega kandidata o tem, da ni bil izbran.
(2) Delodajalec je dolžan neizbranemu kandidatu na njegovo zahtevo vrniti vse dokumente, ki mu jih je predložil kot dokaz za izpolnjevanje zahtevanih pogojev za opravljanje dela.
Torej, podjetje mora v vsakem primeru obvestiti vse neizbrane, pa čeprav še toliko stane. Ne vem, zakaj ne dopuščajo obvestitve po elektronski pošti. Pa sej dans ma še ta zadn 'bebec', če se lahko tko izrazim, mail naslov
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
si ti tudi visoko "izobražena"?
kaj ti pomaga diploma če potem kuhaš kavo direktorju
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Tisti ki mu dol visi za prosnjo je ze verjetno dovolj samozavesten in ve koliko zna
Da bi se pa po jajcih metal za eno prosnjo pa nevem kaj, ja itak. Kot da bom jaz koga prosil da me poklice na razgovor ja itak. Uglavnem jaz sem napisal prosnjo kot iz vrtca pa sem med (karikiran) 500 prosnjami dobil sluzbo, ceprav je veliko ljudi imelo veze in poznanstva, veliko je bilo takih ki so hodili ZASTONJ delat da se cimbolj priliznejo, nakoncu so pa mene vzeli. Bogve zakaj. Prisel sem tja pa povedal kaj znam delat, rekel naj poklicejo najbolj zajebano dohtarco v bolnici pa naj njo vprasajo. In res so tako naredili in me SAMI poklicali ce bi rad pri njih delal
Tako da ni vse v prosnji dragi moji, pa pisite tukaj kar hocete.
LP
Citat:
Uporabnik Chipmunk pravi:
btw: poznam tipa, ki je zraven prošnje za službo priložil še svojo sliko...
No, ta firma ga je potem bojda povabila na razgovor samo zaradi tega... na koncu pa so ga še vzeli
Citat:
Uporabnik Ted pravi:
Tudi jaz sem v zadnjem času napisal malo morje prošenj (pardon, prijav), vse po regelcih. Na razgovor oz. na "nadaljno obravnavo" pa sem bil povabljen manj krat kot je prstov na eni roki.
Če želiš ti lahko tudi jaz pošljem prošnjo pa mi potem povej zakaj še nisem našel službe. Je pa res, da sem FDV-jevec, ki dela magisterij na ekonomiji...