Zaspankica,
ne mislim bit dolg (vsaj tko mislim)....me pa moti, da nisi bolj konkretna, kaj ti ljudje vsega niso prav naredili, da greš potem ti odpret temo, itd. Zato tudi ne morem komentirat ostalega, kot le teh nepriloženih dokazil.
Se spomnim, ko so se ljudje, rečmo da so šolani, prišli vpisovat na nadaljne šolanje brez kemičnih svinčnikov. To pa zato, ker v vabilu ni nihče omenil, da je potrebno prinest kemični s seboj, zato da izpolniš... noro ampak tko je, jaz tud ne nosim povsod denarnico in kemični.
No in kaj hočem povedat, v današnji družbi je pasivnost velik problem, ljudje preprosto ne razmišljajo tako popolno, kot bi sicer lahko. Moja teorija je; zakaj bi vključil sploh možgane, če mam že vse okrog riti prištimano. Zdaj, če ti je to dejstvo jasno oz. če skrajšam v jebiga standard je pokvaril ljudi, potem je dobro, da v naslednjem razpisu napišeš natančna navodila, vključno z "nepopolne prošnje neupoštevamo" in seveda klicaj! Preprosto. Tvoja situacija rešena, vse zato, ker zdaj veš kje tiči problem!
PS: Nisem ekonomist ;-)