prijava voznika

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Drugače pa...okorni starček se pelje 70 na uro...v naselju in izven njega...vozi počasi in previdno...tak človek dela divjake in povzroča prometne nesreče, ker ga normalen divjak hoče prehitet... Brez veze...
Še nihče se ni ubil zaradi premajhne hitrosti, (razen pilot) zaradi prevelike pa že nešteto.
Če te počasna vožnja kakšnega starška živcira, obišči kakšnega psihiatra, da te bo strokovno pregledal in ti potem tudi pomagal.
Saj se da pomagat takim kot si ti, se da se....

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
Ne, nihče ni sebe ubil, če je počas vozil...je pa druge... Noben motorist se ni ubil, ker je vozil prehitro...ampak zato, ker so drugi vozili prepočasi...
Grem psihiatru, da povem, kake mamo na forumu...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Ne, nihče ni sebe ubil, če je počas vozil...je pa druge... Noben motorist se ni ubil, ker je vozil prehitro...ampak zato, ker so drugi vozili prepočasi...
Hmmmmm, zanimivo si ti ta svet razlagaš......
Ampak, jaz še zmeraj trdim, da se več nesreč naredi zaradi prehitrih dejanj.
Vidiš, ti si tud zato na svetu, ker je tvojemu očku prišlo prehitro.
Spet nesreča.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Brez zamere, ali si malo prepotenten? Če vozi prepočasi, ga prehiti. Varno seveda.

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
hysterical-1.gif

Se pravi pred tabo je en stari, ki vozi, kakor pač zna; potem 17, ki ga ne znajo prehitet, za tabo še eni 4 živčni, in sedaj je stari kriv? Kaj pa tisti za njim; če ne bi bilo starega, bi pa kaj drugega našel.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Ne, 16 jih je, ki gredo iz 50 obletnice srečanja osnovne šole...
Če boš ti vozil tako, kot tukaj razlagaš, verjemi, da ti takega visokega jubileja ne boš nikoli praznoval.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Hmmmmm, zanimivo si ti ta svet razlagaš......
Ampak, jaz še zmeraj trdim, da se več nesreč naredi zaradi prehitrih dejanj.
Vidiš, ti si tud zato na svetu, ker je tvojemu očku prišlo prehitro.
Spet nesreča.

hysterical-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ksz
Lapate nekaj na pamet.
V resnici je pa tako.
Star človek je pri dohtahju skoraj vsak mesec al pa še bolj pogosto zaradi takih in drugačnih težav, ki jih ima skoraj vsak starejši človek. Skoz morajo po neke tablete hodit, saj jih praktično že vse boli. Ko osebni zdravnik vidi, da je z njegovim starejšim pacientom toliko narobe, da se mu zdi da ta starejši pacient najbž ni več v stanju vozit, potem sproži postopek in ga napoti na preiskave, medicino dela itd....Že res, da na vozniški piše do kdaj je veljavna, ampak to nič ne velja, če zdravnik ugotovi, da je njegov pacient preveč bolan.
To vem iz prve roke, ker je moj sodelavec dve leti nazaj tolko zbolel, da mu je zdravnik prepovedal vozit avto, pa je bil sodelavec star 58 let. Imel je borelijo.. Ne lapajte na pamet k nimate pojma.
Samo da nekaj podjebavate stare poštene ljudi, ki nočejo divjat po cest tako kot divjate vi.
Tako je, pa nič drgač.
Ampak dokler bodo, kot vi pravite, senilni šepavi starčki, ki so bojda brez refleksov, delali manj hudih nesreč kot pa pametna spočita in poskočna mularija z brezhibnimi refleksi , je to čist uredu. Je pa res, da bi morala mularija delat psihoteste, ker mularija s svojo noro vožnjo največ smrtnih nesreč naredi.
A ni zanimivio? Mularija, ki je brezhibna naredi več nesreč kot pa senilni stardeci. pol si lahko predstavljate kakšne nesreče bo ta mularija šele delala takrat ko bo ona stara. Če je ta mularija že zdaj slabša od starčkov, si lahko predstavljate kaj bo z njo ko bo stara..
sem kopiral, da si bodo eni še enkrat prebral.
Res je. vse kar je napisal.
Zdravnik lahko kadar koli prepove vožnjo z avtomobilom, ali pa doda kakšno opombo v vozniško. Recimo "vozi z očali". Lahko začasno prepove... itd.
Kdo vse je "bomba na cesti" je pa že zgoraj napisano. Marsikateremu bi bilo potrebno v vozniško (če jo je že dobil) vpisati "nesposoben za vožnjo, dokler ne dozori"

nacek

Guru
13. okt 2012
2.939
576
113
A tamladi kaj pomislijo da bodo delal do 70 leta, a se bodo zadnjih 20 let pa v invalidskem na baterije v službo vozili.
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
In kako to razlagam, da ne bom tega dočakal? Ker veliko mi ne manjka...
Po pameti sodeč, bi ti jih jaz prisodil enih 13 maksimalno 13 in pol let.

Nazadnje urejeno:

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Predlagam, da uvedemo sistem, kot je na tem planetu. Po neki starosti (30? 35?) narediš samomor. Nisi več nadloga na cesti, alterjevcem ni treba čakati na dediščino, delovna mesta se sprostijo, obremenitev plač bo manjša ... win-win.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik nacek pravi:
A tamladi kaj pomislijo da bodo delal do 70 leta, a se bodo zadnjih 20 let pa v invalidskem na baterije v službo vozili.
evil.gif

Eh, do takrat bodo avti že sami vozili
smile-1.gif

nacek

Guru
13. okt 2012
2.939
576
113
Ja sam se boš moral pri 70 še zmeraj vsest pa ven pridet iz avta, ali bo tud to ža avtomatsko.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ksz,

dobil sem tri odgovore od policije, amzsja in se ene institucije... vsi so mi citirali zakon kot en uporabnik drugi ali tretji odgovor v tem postu.

tako, da, ce kdo dobi v kratkem kaksno celno trcenje s strani starega, dementnega voznika... se obrnite na te institucije. oziroma sorodniki le-teh, saj boste sami pokopani na zalah..

se en bruh s strani drzave, pa ravno na predvecer praznika. res ne vem kdo se maha s slovensko zastavo v teh casih?! patriotizem? wtf je to?