prijava voznika

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Veš kam ga prijavi! Domov mamici pejd povedat.
Si ti mau lažnivčka ne?
Če bi bil stari res tolk bolan kot ti lapaš, bi ziher bil kdaj pri zdravniku. In če zdravnik vidi, da je stričko preveč bolan, mu on prepove vozit. Če pa čičo ni nikol pri zdravniku, pomeni da je dost zdrav,
A si ti mogoče dohtar ker veš, da je stričko preveč bolan?

Blablablabla .... Tako bi sicer moralo biti... ampak zal v realnem zivljenju ni tako... vsaj ne v Sloveniji ...

afna1972

Pripravnik
11. feb 2013
167
0
16
ja ,tako je v naši državi, v ljubljani je kar nekaj zdravnikov ki dajejo zdravniške na lepe oči + kuverta..

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Si ti mau lažnivčka ne?
Če bi bil stari res tolk bolan kot ti lapaš, bi ziher bil kdaj pri zdravniku. In če zdravnik vidi, da je stričko preveč bolan, mu on prepove vozit. Če pa čičo ni nikol pri zdravniku, pomeni da je dost zdrav,

Jaz sem že spraševal zdravnike o tem, ampak nikoli nobenega ne prijavijo, tudi če so povsem defektni. Morali bi, ampak se nobenemu ne želijo zameriti, niti vzeti ta starim edino šanso za mobilnost.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.249
113
v tem primeru sploh ni fora v da je zdravnik dal kaj na lepe oči... vsi ki so podaljševali svoja vozniška dovoljenja v tistm obdobju so jim avtomatsko podaljšali za 40 let če se prav spomnim mogoče tudi več... se pravi potekel ti je izpit šel si na zdravniškega kjer so ugotovili da s teboj vse ok in na upravni enoti so ti dali dovoljenje do leta 2048... tudi če si bil takrat star 40 si iz tega naslova sporen, saj če ne drugega boš vsaj očala vmes dobil pa ti nihče nič ne more saj imaš veljavno dovoljenje... osebni zdravnik te ne vpraša če imaš izpit ampk te napoti k optiku

no in tako imamo na cesti en kup starčkov, ki že zdavnej nebi smeli več biti tam potem se pa čudimo ko zaidejo na napačen pas...

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
Če odštejemo Svaruna, ki je delal samomor - koliko starcev pa je zgrešilo smer na avtocesti v primerjavi z vsemi?

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kdo je pa danes cvilil avdicu v eter nad nekim bmw voznikom? Verjetno je sam pozabil omeniti, da je nerviral voznika za seboj z obupno voznjo...potem si pa se izmislil storijo za na radio
smile-1.gif
Tipicn lulcek k je kvazi by the book....

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik netko pravi:
Pameten pa si k hudic
Vecina ljudi med njimi veliko starejsih ima veljavnost vozniskega globoko v leta ko niso vec sposobni za voznjo, ne vem kako je to ratal ampak v enem obdobju so izdajali dovoljenja z veljavnostjo 40 let... 50 let staremu cloveku so dali tak ispit potem racunaj do kdaj mu ni potrebno na zdravniski pregled

Me prav zanima kater 50 letnik dobi izpit z velavo 40 let? mislim, da tega nikoli ni bilo

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
ksz
Lapate nekaj na pamet.
V resnici je pa tako.
Star človek je pri dohtahju skoraj vsak mesec al pa še bolj pogosto zaradi takih in drugačnih težav, ki jih ima skoraj vsak starejši človek. Skoz morajo po neke tablete hodit, saj jih praktično že vse boli. Ko osebni zdravnik vidi, da je z njegovim starejšim pacientom toliko narobe, da se mu zdi da ta starejši pacient najbž ni več v stanju vozit, potem sproži postopek in ga napoti na preiskave, medicino dela itd....Že res, da na vozniški piše do kdaj je veljavna, ampak to nič ne velja, če zdravnik ugotovi, da je njegov pacient preveč bolan.
To vem iz prve roke, ker je moj sodelavec dve leti nazaj tolko zbolel, da mu je zdravnik prepovedal vozit avto, pa je bil sodelavec star 58 let. Imel je borelijo.. Ne lapajte na pamet k nimate pojma.
Samo da nekaj podjebavate stare poštene ljudi, ki nočejo divjat po cest tako kot divjate vi.
Tako je, pa nič drgač.
Ampak dokler bodo, kot vi pravite, senilni šepavi starčki, ki so bojda brez refleksov, delali manj hudih nesreč kot pa pametna spočita in poskočna mularija z brezhibnimi refleksi , je to čist uredu. Je pa res, da bi morala mularija delat psihoteste, ker mularija s svojo noro vožnjo največ smrtnih nesreč naredi.
A ni zanimivio? Mularija, ki je brezhibna naredi več nesreč kot pa senilni stardeci. pol si lahko predstavljate kakšne nesreče bo ta mularija šele delala takrat ko bo ona stara. Če je ta mularija že zdaj slabša od starčkov, si lahko predstavljate kaj bo z njo ko bo stara..

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
TO NI RES! Imam soseda, ki ga je 2x obletela kap, hodi tako, da nogo vleče za sabo, jo ne dvigne...vozi se z avtom...avtomatikom...je bil lep, ko ga je kupil, sedaj je pa okol in okol poklofan, vozi se po sredini ceste, vedno brez luči...že najmajn 5 let...pa dobrih 60 jih šteje...
jezen.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
TO NI RES! Imam soseda, ki ga je 2x obletela kap, hodi tako, da nogo vleče za sabo, jo ne dvigne...vozi se z avtom...avtomatikom...je bil lep, ko ga je kupil, sedaj je pa okol in okol poklofan, vozi se po sredini ceste, vedno brez luči...že najmajn 5 let...pa dobrih 60 jih šteje...
jezen.gif
Tebe najbolj matra to, če ti kdo prasko na avtu naredi.
Mularija ne naredi na avtu praske, mularija pobija ljudi.
Veliko invalidov vozi brez nog, brez rok, z enim očesom ,gluha itd....pa manj hudih nesreč naredi kot pa brezhibna in zdrava mularija.
Kruta realnost. Zamisli se!
A ti kljukec šmrkavi ne nameravaš postat star?

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
Poklofan je, ker se ustavi, ko se nasloni na avto, ker nima občutka... Drugače pa, kdo je omenjal praske na avtu in mularijo?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ja in kaj pol če je poklofan? Zarad tega ne bo noben umrl.
Kaj tebi nucajo brezhibni občutki in refleksi, če pa v glavi nimaš pošlihtano?
Rajš vidim da me en senilni starček avto počasi poklofa, kot pa en smrkavc z vso brzino ubije, ker misli da vse zna.

PS: Če boš ti kdaj zrasel v zrelega mladeniča in mogoče imel celo kdaj otroke....kdo misliš, da ti bo po froca hodil v vrtec, ker boš ti po cele dneve v službi?
A bo takrat tvoj stari senilni očka dober?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Si ti mau lažnivčka ne?

Blablablabla .... Tako bi sicer moralo biti... ampak zal v realnem zivljenju ni tako... vsaj ne v Sloveniji ...
Točno tako je, kot sem rekel.
Oooooo, ti si pa moj kamerat iz mazda foruma. A je tako?

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Rajš vidim da me en senilni starček avto počasi poklofa, kot pa en smrkavc z vso brzino ubije, ker misli da vse zna.

PS: Če boš ti kdaj zrasel v zrelega mladeniča in mogoče imel celo kdaj otroke....kdo misliš, da ti bo po froca hodil v vrtec, ker boš ti po cele dneve v službi?
Kdo govori o smrti? Samo odgovoril sem ti, da ne drži to, da zdravnik izda negativno spričevalo...nihče ne govori o divjanju in mulariji... Drugače pa...sem zrel mladenič, da me že sin okoli vozi...pa 6 mestna številka v km je za mano...
priden.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Kdo govori o smrti? Samo odgovoril sem ti, da ne drži to, da zdravnik izda negativno spričevalo...nihče ne govori o divjanju in mulariji... Drugače pa...sem zrel mladenič, da me že sin okoli vozi...pa 6 mestna številka v km je za mano...
priden.gif
Jaz govorim o divjanju in mulariji.
In to navezujem s tem, ker vas skrbijo samo okorni starčki, ki mogoče kakšen avto po nesreči oplazijo, kar ni smrtno nevarno. Ne skrbijo pa vas nori in podivjani mladeniči, ki v svoji objestnosti z avtom vozijo prehitro in s svojo prehitro vožnjo pobijajo ljudi.
Vi ste kot slovenska oblast. Zapira in kaznuje kurje tatove, ki sploh niso tak hud problem, tiste, ta velike lopove, ki pa so resnično problematični, pa pusti ali celo nagrajuje.
Vi bi najprej reševali male nepomembne probleme, tiste tavelike probleme pa ignorirate.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

priden.gif
Jaz govorim o divjanju in mulariji.
In to navezujem s tem, ker vas skrbijo samo okorni starčki, ki mogoče kakšen avto po nesreči oplazijo, kar ni smrtno nevarno. Ne skrbijo pa vas nori in podivjani mladeniči, ki v svoji objestnosti z avtom vozijo prehitro in s svojo prehitro vožnjo pobijajo ljudi.
Vi ste kot slovenska oblast. Zapira in kaznuje kurje tatove, ki sploh niso tak hud problem, tiste, ta velike lopove, ki pa so resnično problematični, pa pusti ali celo nagrajuje.

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
629
56
28
Drugače pa...okorni starček se pelje 70 na uro...v naselju in izven njega...vozi počasi in previdno...tak človek dela divjake in povzroča prometne nesreče, ker ga normalen divjak hoče prehitet... Brez veze...

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Si ti mau lažnivčka ne?

Pa smo ga najdl