Prijava prodaje droge na 080 1200

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Da ti povem, kaj sem hotu rečt.
Tisti, ki to počno na nekem parkirišču niso neki pravi vrjetno bolj kake male ribice, ki bi se rade plačale dopust.

Sicer so me nora leta že minila dolgo nazaj pa vendar povem ti. Ko me je še metalo je Glavni oskrbnik zelene šole to počel iz svojega doma in za to so vedeli mnogi z špiclji vred. Nikoli ga niso ujeli, ja pa zanimivo, da so vedno vedeli kdaj je vaški posebnež prišel do nove zaloge. Enkrat ga srečam malo plavega pa ga povprašam ja kaj je bilo, pa odgovori ma preveč peteršilja sem nastavu ko so me preiskal pa so me mal.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:

off topic, hčerki manjka 21 nalepk Harry Potter pa jih ni več v prodaji, če ima kdo viška naj me kontaktira
evil.gif

Samo pazi, da jih ne boš prevzel iz avta pred merkatorjem...
grin1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ej ne bluzite.... Šiška...Koseze.....droga je all around!

Pa sej to je skor povsod. Pa ti mislš, da plavi nimajo špicljev, ki take zadeve tudi opazijo?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.530
5.698
113
Ma lej....etak da majo.....sam kaj ti pomaga če se pol takoj Amnesty international začne oglašat če koga mal bol primejo?

Jst bi kle zadeve mal bl...... "pekoče" zastavu.....mal več pooblastil(seveda vzporedno z nadzorom)...pa hajke

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Neki let nazaj se je pr nas neki vaščanov zbral in zbrcal dilerje ven iz vasi
zdej je spet mal sumljivo ratal in se že mal govori
zna še kšna taka akcija padt...

povsod mi mogl bit tko.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ah tega se ne da ustavt niti slučajno razen če vse pretavaš skoz. Ne da se.

AI nima kej dost tuki, Lej krimič niso ravno slabi v tem je pa nesmiselno zadnji člen v verigi pospravt je treba mnogo višje začet. Problem je samo, ker skoraj da v vrsti stojijo prec je nov zadi, ki hitro vskoči.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Neki let nazaj se je pr nas neki vaščanov zbral in zbrcal dilerje ven iz vasi
zdej je spet mal sumljivo ratal in se že mal govori
zna še kšna taka akcija padt...

povsod mi mogl bit tko.

Za zadnje člene v verigi je to kr zdravilo, dokler ne boste enga bebca fasal potem se bo vaša grupa hitro zmanjšala. Držim pesti da jih zrihtate!
cheer.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.530
5.698
113
Lej a je problem.......Meho brezposeln 20let....vozi BMW M3....slediš (najbrž ni težko)......pride do Fahrudina k ma mogoče 25-27 let....službo (next level)....ma neopazno Kio Ceed.......k uzema pr Fadilu k fura družinsko Ksaro piccaso...ma familijo (kamuflaža) hod na en šiht da ni opazn.....u Gardaland....včasih na začetku pa še km "družinsko" mal v Brazilijo mal karneval pogledat...khm...

A je težko sledit take nižje...do srednje težke ribe.....k te slej k prej prpeljejo do težke ribe

Pa tud če bi se hotl....sicer je v tem primeru sizifovo delo...če bi hotl zajezit narkomane okol vrtcev pa dilerje...bi lah tuid nižje veje skos raziral pa jih ne bi blo pred vrtci pa šolami...sam bi skos novi prhajal....ampak...!!!

Pomojem sam če monitoring delaš prek potovalnih agencij.....pa nadzoruješ folk k je v zadnjih letih šel v Brazilijo.....latinsko ameriko...itd...si 50% dela že opravu

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.473
7.625
113
jz ti tko organiziram pot v brazilijo da ga ni boga ki bi vedu kam potujes.

Pa ne mors ti kr povprek nadzirat...pol bi se mal nadziral kdo z ljubicami potuje itd...

Sej majstri sredi parkirisc so za slovenijo ze kar velke ribe... Pac to so trgovci s tvegano robo ki za uspeh v poslu razkirajo svojo svobodo. Tatovi, roparji in nasilnezi so veliko vecji gnoji.

Kamele0N

23. jul 2008
42.530
5.698
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
jz ti tko organiziram pot v brazilijo da ga ni boga ki bi vedu kam potujes.

To že.....se da čez par držav 3jega sveta pa se sled izgubi......ampak slovenčki potujejo tko k pol lah bereš na 24kur.....tja na "počitnce" nazaj pa 10kg težji u širokih hlačah pa neoprijeti raztegnjeni majci...pa pulz na 220

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Hmm ja poznam enga tazga ki je šel v Maroko pa je mel tako idejo, ki jo ti prikazuješ. je mel krajši postanek v Španiji cca 2,5 leta.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi: Pac to so trgovci s tvegano robo ki za uspeh v poslu razkirajo svojo svobodo. Tatovi, roparji in nasilnezi so veliko vecji gnoji.

predvidevam da to nisi mislil resno...

Kamele0N

23. jul 2008
42.530
5.698
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sej majstri sredi parkirisc so za slovenijo ze kar velke ribe...

To niso majstri.....to so bebci....nižji rang...parx čez mejo pele.....zasluž...zdej če je bebec vid $ pa to še naprej dela...vedno bolj pogumno dokler!!!

Pametni kle nehajo.....dobijo dovolj$ da stopjo mal višji.....in da majo naslednje bebce pod sabo k namest njih riti stiskajo al bodo al ne bodo čez mesc čez pršl.....pa pol namest BMW M3jk gradijo hišo...napumpajo otroka.....in pr 30-35 kupjo kak lokal....pol pa sam še vzdržujejo level in drkajo kuratz
wink-1.gif