Pri nas bi ga pa zaprli, ne?

Iapetus

Pripravnik
23. okt 2013
70
0
6
Oddaljena....
Tudi jaz se strinjam s predhodnikom; oče je samo "poskrbel" da se njegovega sina ta izprijenec ne bo več dotaknil. Pri nas pa bi se diskutiralo o človekovih pravicah posiljevalca, in na koncu bi bil oče kriv.

No ja, saj že imamo prakso... oče zaščitil svoje otroke , nalomil izprijenca, potem je pa dobil "porcijo" od naše velecenjene države in plačuje tipu, ki je imel namen zlorabe otroka...
(če se ne motim je tip otipaval njegovega otroka na javnem mestu?)

Za kozlat!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Mislim, da bi ga tam lahko tudi ubil.

Družinski prijatelj gor ali dol. Če ga pa zunaj ga moraš pa na svoje zvlečt, da se ne komplicira preveč.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
No življenja mu pa nima pravice vzet in se spuščati na njegov nivo, naredil je prav in šel ravno dovolj daleč, da ni šel sedet, čeprav bi pri nas verjetno vseeno šel, ampak gre za neko vsaj delno moralno zadoščenje.
Na konc je žal tko, da te ravno najbližji lahko najbolj nategne.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Vrjetno bi pri nas še oče mogel njemu mastno odškodnino plačat
stupid-1.gif

Sicer pa jaz za takšne primere nimam tolerance.
http://www.24sata.rs/vesti/sve...je/143903.phtml

Dobro, da je imel tip toliko zdrave pameti in ga ni obsodil, da bo celo življenje na wc školjki sedel ne stal.
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
stupid-1.gif

Dobro, da je imel tip toliko zdrave pameti in ga ni obsodil, da bo celo življenje na wc školjki sedel ne stal.
grims-1.gif

ti stojiš na wc školjki?
confused-1.gif

čeprav nekje v bolj eksotičnih krajih, žal se ne spomnim kje, smo na robovih školjke nahko videl odtise čevljev

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.357
7.461
113
Pred enim tednom je bil clanek o enem jesenicanu. Ampak ne dejmo se it populizem in nabijanje v prazno...OP me je se najbolj presenetil

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik logistik pravi:
stupid-1.gif

grims-1.gif

ti stojiš na wc školjki?
confused-1.gif

čeprav nekje v bolj eksotičnih krajih, žal se ne spomnim kje, smo na robovih školjke nahko videl odtise čevljev

gresta mujo pa haso u hutel brez skreta.pa gresta u sobo u prvm stuku pa gre mujo u bar haso pa je se mal razpakiru. pol ga je pa na skret prjel. pa k ni blo skreta se je kr u stunf pusrou.pol je pa yacel fullllll smrdet pa se je odlocu da bo stunf vrgu skoz okn pa je mocno vrteu na use smeri puyabu pa je da je bla u stunfu lukna in k je nehu vrtet je to tut upayu! drek je biu pusot po stenah na stropu po tleh... in je cist zmeden su u bar z liftom medtem ko pa ga je mujo su iskat pu stupnicah pa mujo vid un drek u sobi pa rece STO BI DAO DA BI ZNAO KDJE JE STAO KAD JE SRAO!!!

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Ne piše v "članku"?

Na zaslišanju pred policisti je sicer priznal krivdo, zdaj pa jo je na sodišču zanikal.