PREŽIVNINA

lkontr

Pripravnik
18. feb 2011
84
0
6
Za sedem let nazaj to znese skoraj 30 000 eur! Kje jih bo pa zmogel plačat ta pijanček?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik lkontr pravi:
Za sedem let nazaj to znese skoraj 30 000 eur! Kje jih bo pa zmogel plačat ta pijanček?
Enkrat v življenju bo sigurno začel delati tudi uradno, mogoče bo kaj podedoval ipd.... Tako da kar pogumno, pojdi k odvetniku! Seveda pa ne pozabi na preživninski sklad...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ksz

lahko kar pozabiš na ta denar, ker če ni toliko odgovoren, da bi skrbel za otroka in ti pri tem pomagal, potem boš itak izvisela, ker bo papirno že uredil tako, da bo bolje zanj
wink-1.gif
.

tudi ti imaš odnos do njega na nivoju, pijanček. pijanček je bil tudi ko ti je otroka naredil.

čudno da si izmisliš preživnino po 8 letih... za nazaj kar pozabi, da boš kaj dobila, ker nimaš nobene dokumentacije, dobila boš, če boš oddala zadevo naprej kakšnemu odvetniku in v primeru, da bo tvoj bivši plačilno zmožen bo moral poravnati preživino od dne ko boš oddala dokumentacijo, ne pa za 8 let nazaj, ni pa to tako zelo lahko kot misliš...

mogoče pa je težava v tebi, da ti noče plačevat, ker denar porabiš/rabiš zase - kot velika večina žensk.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.065
206
63
In ti se šele po 7 letih spomniš, da bi bilo fino, če bi ti bivši plačeval preživnino? To bi morala narediti že dolgo nazaj.

tony

Guru
23. jul 2007
9.839
1.604
113
Punči, koliko preživnin pa plačuješ? Daj, ne piši o stvareh, o katerih nimaš pojma...
zmaga.gif

Vzvišeni odnos prav tako ni na mestu, da ti ne bo kdo še napisal, da je s p.... r..... l.... s.....
smile-1.gif

Drži pa, da so nekatere preživnine iz linka zgoraj naravnost smešne.

Nazadnje urejeno:

lkontr

Pripravnik
18. feb 2011
84
0
6
Jst lahko svojega otroka živim brez problema. Denar ni ovira. Moti me samo to da se bivši sploh ne zmeni za svojega otroka in živi v svojem svetu. Iztočit ta denar js samo zaradi tega , da bo vsaj vedel za svojega otroka , če ga že videti noče. Bom pa dobila kakšnega čeferina , da bo konkretno ukrepal. Pa naj plača kakor ve in zna, ali pa če plačuje njegova mati.
Maci , ti se pa raje vzdrži svojih komentarjev.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ma kaki Čeferin, potem boš pa res v minusu. Sicer pa tudi če boš šla do Čeferina, bo takšno bagatelo prevzel nekdo drug.
To ti vsak naredi, to so preproste zadeve.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Napisala sem ti čisto realne stvari.

Če pa niso takšne, kot si jih hotla slišat, ti pa ne morem pomagat.

Tvoja jeza do njega izraža le to, da imaš sama s sabo težavo in da se nisi premaknila naprej, zdaj pa se mu hočeš maščevat.

Sama sem celo življenje živela brez očeta, pa kaj potem, ga nisem prav nič pogrešala, vse zadeve okoli preživnine si je poštimal tako, da mi ni rabil dat niti tolarja... veliko več kot ena preživnina, je vredna dobra mama!!!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.555
5.689
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Tvoja jeza do njega izraža le to, da imaš sama s sabo težavo in da se nisi premaknila naprej, zdaj pa se mu hočeš maščevat.

467716-post_slo.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Sodelavc plačuje 240€ za 6 let starga pubeca, ima pa nad 1100€ netto...
tko da 300€ ne pričakovat pa poišči si odvetnika ki je specializiran za take zadeve ne pa kr do enga stopit ker niso vsi za vse
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Sama sem celo življenje živela brez očeta, pa kaj potem, ga nisem prav nič pogrešala, vse zadeve okoli preživnine si je poštimal tako, da mi ni rabil dat niti tolarja... veliko več kot ena preživnina, je vredna dobra mama!!!
Ah, sem bil 100% da gre za kake "potlačene spomine".

Torej, od nekoga, ki ga je pičila kača, ne pričakuj pametnih nasvetov o reji kač.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ponavadi je tako, da potem mati na "zizo prisesa" otroka, preprečuje stike in izsiljuje, pripravi pa še kakšno banalno zgodbico zakaj ne sme biti stikov (spolno nadlegovanje, nasilje ipd.).

Otrok pa seveda pogreša tudi očeta, ga je bil navajen, vendar zaradi bitching zmaja ne upa tega povedati

Ne pravim, da se to dogaja v tem primeru, a vidim ogromno teh "zlorab" mater z izsiljevanjem.

lkontr

Pripravnik
18. feb 2011
84
0
6
Mi je že skoraj žal, da sem to temo odprla. Zdaj vse skupaj zgleda, da sem jaz kriva za vse....ah..

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni to letelo na tebe, saj sem napisal, pač na patriotovo pisanje sem se odzval.

Točen nasvet pa sem ti dal že v svojem prvem odgovoru pa očitno nisi zadovoljna. Če boš samo sedela in čakala, preživnine ne bo.