Že pred leti so cigani na Lj avtosejmu, ki prodajajo nove dele za gsm in podobno govorili za original zapakirane izdelke: Ni nova, je pa nerabljena in original zapakirana. In ko sem ga vprašal v čem je razlika, mi je rekel, da v kazni tržnega inšpektorja.Citat:
Uporabnik igi pravi:
se pravi lahko samo čakam obisk....sem dobil podobno obvestilo na mail in nanj odgovoril, ker nisem vedel kaj je v nasprotju z splošnimi pogoji. Čez kak dan dobim odgovor, da je pomota. 2 meseca nisem NIČ spreminjal oglasov, in dobim spet obvestilo, ki sem ga ignoriral. seveda so mi račun pobrisali. In ja imel sem gor 2 novi stvari. Ampak zadeve so mi hodile viške in jih nisem nikoli uporabljal in to lahko prodam... razumem pa, če se gre nekdo dejansko trgovino...
V glavnem na bolhi me ne vidijo več!
Citat:
Uporabnik ememko pravi:
Danes sem prejel obvestilo da naj odprem trgovino na Bolhi. Na začetku piše to:
Spletno mesto Bolha.com je stičišče ponudbe in povpraševanja novih in rabljenih izdelkov na enem mestu. Bolha.com je prva izbira za večino uporabnikov slovenskega spleta. Vendar smo na Bolha.com dolžni spoštovati veljavno zakonodajo, ki prepoveduje oglaševanje kakršne koli oblike dela na črno. Naša praksa je, da opozorimo vsako podjetje ali uporabnika, za katerega utemeljeno predvidevamo, da kot fizična oseba oglašuje na način, ki nakazuje na opravljanje dejavnosti. V nadaljevanju vam predstavljamo možnosti za zakonito oglaševanje vašega podjetja na spletnem mestu Bolha.com.
Ali to tudi pomeni, da so me dolžni prijavit tržnemu inšpektoratu oz. da se je on obrnil na njih?
Citat:
Uporabnik ememko pravi:
Danes sem prejel obvestilo da naj odprem trgovino na Bolhi. Na začetku piše to:
Spletno mesto Bolha.com je stičišče ponudbe in povpraševanja novih in rabljenih izdelkov na enem mestu. Bolha.com je prva izbira za večino uporabnikov slovenskega spleta. Vendar smo na Bolha.com dolžni spoštovati veljavno zakonodajo, ki prepoveduje oglaševanje kakršne koli oblike dela na črno. Naša praksa je, da opozorimo vsako podjetje ali uporabnika, za katerega utemeljeno predvidevamo, da kot fizična oseba oglašuje na način, ki nakazuje na opravljanje dejavnosti. V nadaljevanju vam predstavljamo možnosti za zakonito oglaševanje vašega podjetja na spletnem mestu Bolha.com.
Ali to tudi pomeni, da so me dolžni prijavit tržnemu inšpektoratu oz. da se je on obrnil na njih?
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ksz
Ce prav vidim so zdej naredili nekaj rubrik placljivih. Telefonija je placljiva. Morte pogledat ker vam je stare oglase vrjetno vrglo v neaktivne in se ne obnavljajo vec
Kaj je pametna alternativa?Citat:
Ksz
Ce prav vidim so zdej naredili nekaj rubrik placljivih. Telefonija je placljiva. Morte pogledat ker vam je stare oglase vrjetno vrglo v neaktivne in se ne obnavljajo vec
Citat:
Salamonc se je zahebu zarad dnarja zdej pa naj crkne isto bolha.
Mi se nismo navajeni placevati. Sploh pa ce ze, bi moral zato zadaj bit zasciten ne pa gremo sam racunat in to je to.
Alternativa diler.si je pa propadla meni sicer nejasno kako to lahko propade ampak so pomojem prehitro hotl met vse. Pisal neke aplikacije ki je uporabnike preko bolhe vabila. Sam to moras 5 let cakat ne gre to cez noc. Potem pa vrjetno oglasevanje dost prinese. Sej 7 let nazaj noben ni vedu kaj je bolha danes pa pomojem ze vsak 5i. Razn ce bi kak ebay slo naredu potem pa reklame pa bi res zazivelo sam vseeno dvomim da bi dajal 10% od.prodajanega neki bolhi. Tolk lahk ti placas zaradi mednarodnega promet ker nekaj bolje in lazje prodas ne pa da mas se 10% stroska.