Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Plačaš vsak mesec 49€ + DDV in prodajaš na veliko
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Če je to res, potem se lahko toži Bolho.com, ker izdaja zasebne podatke. V kolikor bi bila oseba že v kazenskem postopku, pa lahko in morajo dati podatke naprej. Ker to še ni v tej fazi, bi bilo zelo nespametno od Bolhe, da bi dajali te podatke.
Citat:
Pa tudi nikjer ni dokazano, da ta, čigar GSM in ostali podatki so gor, RES prodaja zadevo in da ni to neka potegavščina. Tole nikakor ne more škodovati nikomur. Ni pravne podlage. Lahko naredim račun na poljubno ime, prodajam stvari, potem pa dobi prava oseba domov Vabilo. In pol? NISEM JAZ pa se lahko pod nosom obrišejo. Aja, z mojega IP? NIsme bil jaz. Jaz ne uporabljam PC doma, ga pa mojih 5 druinskih članov. Pa so spet obstali .. Tal evabil anikakor ne držijo vode.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
A slovenski eBay pa misliš, da bo inšpekcija pustila pri miruSicer pa na eBayu plačaš za čisto vsak oddan oglas.
Do posebnežev so vedno vsi popustljiviCitat:
Uporabnik masterr pravi:
Jaz sem na bolhi od l.2003, prodajal sem že marsikaj, tud ponujal storitev, prodajal nove izdelane domače lesene zadeve....nikol težave, oglas je bil dostikrat tud po več tednov tud mesec...
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Do posebnežev so vedno vsi popustljiviCitat:
Uporabnik masterr pravi:
Jaz sem na bolhi od l.2003, prodajal sem že marsikaj, tud ponujal storitev, prodajal nove izdelane domače lesene zadeve....nikol težave, oglas je bil dostikrat tud po več tednov tud mesec...
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
v predkazenskem postopku lahko od ponudnikov zahtevajo podatke...
lost, če nisi delal nič nezakonitega se nimaš kej bat...
če si prepordajal nove "pedale" s ebay-a potem se boj...
Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
v predkazenskem postopku lahko od ponudnikov zahtevajo podatke...
lost, če nisi delal nič nezakonitega se nimaš kej bat...
če si prepordajal nove "pedale" s ebay-a potem se boj...
ni res, točno zaradi tega sem jaz dobil tozbo na vrhovnem sodišču...
Siol, NE sme beležit to vrsto podatkov