Previdno Prehitro - poanta?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Kaj hudiča je poanta te reklame? Motorist se približuje pred sabo vozečemu avtomobilistu in se iz čistega dolgcajta ravne pregledne ceste zabije vanjga?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
hysterical-1.gif

Tud meni ni jasno.

Prvič mi je še bilo jasno, pač naj bo motorist previden, potem pa tisto geslo, kaj je že, ki je namenjeno avtomobilistom naj bodo pozorni.
bonk.gif
Al samo jaz narobe razumem, da je ta reklama v glavnem namenjena avtomobilistom.

Nauk? Če vidiš v vzratnem ogledalu motorista, hitro zavij desno dol s ceste, da se ti motorist slučajno sredi ravnine ne bo zaletel v vzratno ogledalo?

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Mogoče je poanta v tem, da bi se splačalo voziti vsem 90% počasneje, da se lahko brez skrbi takole zabijamo...

KAALman

Pripravnik
10. jan 2008
751
2
18
Prekmurje RepubliQ
Obišči stran
jaz sem sicer bolj tumaste narave, pa sem tale spot razumel tako, da naj avtomobilisti vozimo previdno in pomislimo tudi na motoriste, motoristi pa naj vozimo pazljivo in ne prehitro...

če se prav spomnim, obstaja tudi radijska varianta podobne reklame, kjer teta stricu reče, da bi mogla pa tukaj zavit...(predpostavljam da z avtom) potem pa se sliši drvenje motorja in pok...

2 stupid to be true ?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
No če je radijska varianta res taka pol pojasni precej več kot tv oglas. Ker v oglasu motorist v bistvu pelje mimo avta, v avtu ni nakazano da bi kam zavil ampak pol kr poči pa neki škriplje.

Nisem pa tolk tumast da ne bi uporabljal ogledal in se večkrat prepričal če je možno izvajati manevre in ne rabim posebnega oglasa za to. To je za stare papke napol slepe trmaste in najpametnejše udeležence v prometu ki sploh ne povzročajo problemov ampak jih vsi okoli njih....

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ta reklama men poda sporočilo, da naj avtomobilisti pazimo in ob zavijanju prepričamo kaj se dogaj za nami. Sicer pa kr neki
smile-1.gif

Ja najbolj logično kar sem lahko si zamislil je bilo to, ampak v tv oglasu mi ni jasno, ker ni nakazan noben zavoj levo (al pa slabo gledam)...

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
V TV oglasu voznik neki opleta z levo roko, opaziš če si pozoren, ampak če so s tem hoteli prikazati, da je zavil levo, so pozabili, da se v ogledalu vidi vedno ista slika, nič se ne premakne, torej avto ne zavija.

Nič jasno, denar vržen skozi okno.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

Ja najbolj logično kar sem lahko si zamislil je bilo to, ampak v tv oglasu mi ni jasno, ker ni nakazan noben zavoj levo (al pa slabo gledam)...

Ja res ni nič prikazano. Ampak a niso bile vzrok smrti zadnjih motoristov ravno tole. Tko da, reklama nekak čudna in sporočilo posredovano na čudn način, kakor smo ugotovili. Kot je STV1 rekel, zapravljanje denarja.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:

Ja res ni nič prikazano. Ampak a niso bile vzrok smrti zadnjih motoristov ravno tole. Tko da, reklama nekak čudna in sporočilo posredovano na čudn način, kakor smo ugotovili. Kot je STV1 rekel, zapravljanje denarja.

Temu se reče služenje denarja.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
IN TAKI MORAJO TUD BITI, DA SE DINAMIKI MALO ZAMISLIJO!! Če se pa ne, potem pa niso ljudje!
Ne pa s tem našimi reklamami, ki so po vsej verjetnosti bile 5x dražje, kot tile iz Češke. Da ne govorim, katere dosežejo bolj svoj namen, kjer se vložek v reklamo verjetno splača v realnosti.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.104
3.161
113
Ja samo malo je takoh dinamikov, ki jih tole gane.....njim se pač to ne more zgodit......so predobri vozniki...not

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Točno to bi morali vrteti na slo postajah in to ob najbolj gledanem času,al pa še rajši cel dan
crazy1.gif

Lp.