Preverjeno - đankurske jeremijade

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zdele na Preverjeno koroški đanksi jadikujejo, kako se morajo vsak dan voziti daleč v Velenje po metadon,
hysterical-1.gif

Pobit golazen, ne pa potne stroške vračat
hysterical-1.gif

Ma morm ugasnt, sem že živčen ratal
stupid-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ja, namesto da bi jim pustili da si doma vsaj travo posadijo... aja pol bi pa kmetijske subvencije zahtevali....

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
No no, to pa ne, kdo bo pa pol še volil Zares pa LSD, pardon, LDS....
sprasujem se.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Lahko kupiš poceni avtoradio ali tv...
grims-1.gif

Ok, za avtoradio moraš biti že malo maherja, da lahko preščipnjene žičke poštukaš
grin1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ljudje smo vsi, drži... razen dilerjev. Zame so ti veliko hujši gnoj, kot džanxi - toda, eni brez drugih ne morejo eksistirati. A če dilerjev ne bi bilo, tudi đanxov ne bi bilo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Dobr niso glih za pobit. Samo a mi lahko poveš kakšno -pozitivno- korist imamo od đanksov
confused-1.gif

Sistem, kjer so na hitro ostranjevali tiste, ki "niso bili koristni družbi", je že Hitler probal uvest...

Pozitivne koristi nimaš od narkomana nobene (dokler ni ozdravljen) je pa še vedno človek - tako kot je kroničen pijanc ali pa tisti, ki je z vožnjo pod vplivom alkohola povzročil invalidnost sebi ali nekomu drugemu. Nekatere skupine folk gleda preveč kritično kar se tiče "financ", potem pa spregledajo tiste, ki z drugimi odvisnostmi povzročajo n-krat večje stroške.

Ne zagovarjam nobenga, samo na falus mi gre, ker se folk vedno spotika ob neke dežurne krivce. Folk pljuva po Strojanih, ker dobivajo otroški dodatek, medtem ko slovenceljni počnejo čist iste svinjarije. Pri narkomanih je pa isto... problem je tisto malo metadona, ni pa panike, če nekdo več let nateguje delodajalca/državo z lažnimi boleznimi itd. Zakaj se o teh ne odpirajo teme?

Še enkrat ponavljam - ne zagovarjam nobenega, samo živcira me folk, ki dramatizira in prihaja ven z izjavami, da je treba neko skupino ljudi pobit itd. Take stvari bi bile primerne za ban...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Ljudje smo vsi, drži... razen dilerjev. Zame so ti veliko hujši gnoj, kot džanxi - toda, eni brez drugih ne morejo eksistirati. A če dilerjev ne bi bilo, tudi đanxov ne bi bilo.

Eh.. kaj je pa diler kriv? Zrihta tist, kar ga folk prosi. So že sami dovolj neumni, da drago kupujejo in se špikajo. Nobenemu niso igle v roko rinli...

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Dobr niso glih za pobit. Samo a mi lahko poveš kakšno -pozitivno- korist imamo od đanksov
confused-1.gif

mislim, da so nam vsem v opozorilo, kako nizko te lahko pripeljejo take in podobne zasvojenosti...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.809
561
113
42
povsod malo
Če jaz pravilno razumem gre po metadon in ga spije tam pred sestro in gre nazaj kamorkoli že pač gre. Ja zakaj pa ne dajo recimo x flaš metadona v vsako lekarno? Če jaz pravilno vem v lekarni na recept dobiš taka zdavila, ki so dobesedno že mamila brez večjega problema in bi bil vsak đanki takega zdravila bolj vesel kot kile droge. Za aupurin vem, da se lahko proda tudi za 70€ potem so pa še razni ketonali, tramali in močnejša zdravila proti bolečinam.
Naj naredijo tako kot v Švici ko dobijo tisti ta hard đankiji ta pravi hard heroin in ne ta pussy metadon!

Aja pa največ so krivi dilerji potem so pa đankiji. Dilerjem 30 letne kazni đankiji pa v komune.
Je pa hecno za alkoholike imamo veliko več razumevanja pa znanjo narediti veliko več škode (npr nesreče, pobije družino) kot pa narkoman.

Nazadnje urejeno:

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
mogoče se tolerirajo zato, ker ima država kratkoročno nek prihodek od alkoholikov
confused-1.gif

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
tole kar ti naštevaš,danes papca OŠ mularija
evil.gif
...junkije pa kvečjemu kak zoloft,helex al pa dormicum za silo umiri ko imajo krizo
meni je nabolj všeč švicarski model,ko je hors na recept;v enem letu sta se kriminal in prostitucija vezana na droge zmanjšala za cca 80%,prav tako je drastično upadlo število na novo okuženih z hepatitisom c in hiv,vse to po zaslugi varnih sob kjer si v čistem okolju in sterilnimi iglami vbrizgajo šus

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.809
561
113
42
povsod malo
To pa vem ja mi je ena 16 letnica vsa navdušena razlagala kako je fajn pit vodko s kokainom
stupid-1.gif
pa da drug dan ne ve kolk je vzela in kolkim je dala amapk glej da ne boš moji mami povedu da sem ti to povedala drugač ne bova več frenda veš! No nisem več frend z njo.
Pa nekje v enem časopisu (bom probal poiskat) je čez 50% osnovnošolcev poskusilo neko prepovedano drogo.
Lažje v šoli zdaj dobiš kakršno koli drogo kot pa domačo nalogo.
wink-1.gif
v mojih časih je bila največja droga ko si dihu v vrečko in si skoraj padel skupaj od hiperventilacije.

Mam pa tudi osebno izkušnjo z zelo močnimi protibolečinskimi zdravili tudi zelo blizu oz učinka morfija. NIKOLI VEČ! rajši me vse boli kot pa da imam 10 dni abstinečne krize zaradi tega ker sem malo pojamral da me boli in sem dobil inekcijo. Nekaj časa je bilo super dokler nisem videl obraza domačih in prijateljev, ko so bili čisto zgroženi nad tem kakšen sem ko sem no zadet.

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Meni tudi ni bilo nič jasno kaj so hoteli povedat pri tem prispevku.
confused-1.gif

Ko grem jaz na kak pregled sem tudi upravičena s povračili potnimi stroški.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik smetka pravi:

Res?

Če greš dvakrat ali več v istem mesecu menda nekaj dobiš ja.

Sem dostikrat peljal tamalo v LJ pa nisem nikoli nič dobil.
uf-1.gif

Pongo

Pripravnik
19. jul 2007
644
0
16
Obišči stran
Mja te đanksi se neki prtožujejo kolk hudo se je daleč vozt po metadon itd- sem gledu oddajo, pa sm pomislu- Ja in kdor te je silu, da si se začeu drogirat, tist te nj pa še voz zdj tja u Velenje. Sam za tist zahojen konc tm gor jih je pa kar precej na zdravljenju-menda okol 50 na metadonu. Men se zdi precej velika številka, glede na to da ni velika poseljenost ljudi tm gor.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik smetka pravi:

Res?

Če greš dvakrat ali več v istem mesecu menda nekaj dobiš ja.

Sem dostikrat peljal tamalo v LJ pa nisem nikoli nič dobil.
uf-1.gif

Res. pa dobiš tudi, če greš samo enkrat. Vendar ti povrnejo samo, ko je to zate najbližje oz. ena fora je, da ne moreš ti nekam iti na pregled na drugi konec od tvojega doma, če imaš pa ta pregled lahko 1 km stran.

Glede enkratnega obiska je pa vprašanje koliko dobiš, ker ene procente vzamejo, pa kilometrino štejejo po enem "obrazcu". Moja pot recimo iz Logatca do SG je 145 km približno, dobim nazaj pa za 124 km v eno smer.