Kupil sem tale Belkinov inverter Belkin AC Anywhere 300W (F5C412eb300W). Zaenkrat sem ga uspel stestirati le na hitro in pri polnenju prenosnika svojo nalogo opravlja brez problema. Mogoče je malo smotan le ne ravno tih ventilator, vendar se ga vrjetno med vožnjo ne sliši toliko.
Zadovoljstvo mi je malenkost pokvarila nalepka na invertju na kateri piše, da gre za švohnejši 140W model F5C412eb140W (Constant output:140W, Peak output: 300W). Sicer sem skoraj prepričan, da je napaka le v nalepki, saj sam naročil močnejši model, na škatli lepo piše Belkin AC Anywhere 300W (F5C412eb300W, Constant power: 300W, Peak power: 500W), inverter vsebuje ventilator, ki mislim da pri švohnejšem modelu ni prisoten (nisem pa prepričan), pravtako sta varovalki (tisti v inverterju in priložena rezerva) 30A (pri švohnejšem modelu naj bi bili 20A), priložene pa so še "klešče" za direkten priklop na akumulator, ki jih pri švohnejšem modelu ravnotako naj ne bi bilo. Nevem če se mi splača s tem sploh obremenjevat, po drugi strani pa se mi zdi smotano, da to gor piše, a če gre v resnici za pravi model (kot vse kaže), se mi ne da ukvarjati s klicarjenjem v trgovino, pošiljanjem nazaj itd.