Prestigio tablica

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
V skrajnem primeru ponastavi na tovarniške nastavitve , priporočam ti da pa dobro prebereš navodila o omenjeni tablici ker kot izgleda se kaj malo razumeš v delovanje te tablice.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik retro pravi:
ti zabeleži kartico kot vstavljeno?
potem pojdi na programe in tapni na aplikacijo ki jo želiš prenesti , še enkrat povdarjam da ti ne bo preneslo vseh aplikacij temveč samo tisto ki ti izpiše v okviru ..--premakni na zunanji pomnilnik--
Kartico zabeleži in pokaže velikost. Ko grem na programe pa nobene ne morem prenesti na kartico, saj pri nobeni aplikaciji ni te možnosti. (vem kako to izgleda iz drugih naprav).
Vidim, da jo bo treba kar reklamirati.
frown-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik retro pravi:
V skrajnem primeru ponastavi na tovarniške nastavitve , priporočam ti da pa dobro prebereš navodila o omenjeni tablici ker kot izgleda se kaj malo razumeš v delovanje te tablice.

Vse sem že nakajkrat ponastavil. Toliko se že razumem, ni sem pa expert. Uporabljam tudi drugo tablico istega proizvajalca sicer s strejšim androidom. Ampak sem mislil, da vsega mogoče pa vendar ne vem.
Reklamiral jo bom. Ko dobim novo pa poročam.
zmaga.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Težko ostanem resen pri takih odgovorih. Kot so ti že predhodniki pojasnili, se večine programov NE DA premakniti na SD kartico. SD kartica naj ti služi za fotke, MP3, filme ipd. Za programe pa kar lepo uporabljaj interni prostor na sami napravi. In ne vem kdo ti bo zamenjal kartico, če ne moreš premakniti programa na SD
uf-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Težko ostanem resen pri takih odgovorih. Kot so ti že predhodniki pojasnili, se večine programov NE DA premakniti na SD kartico. SD kartica naj ti služi za fotke, MP3, filme ipd. Za programe pa kar lepo uporabljaj interni prostor na sami napravi. In ne vem kdo ti bo zamenjal kartico, če ne moreš premakniti programa na SD
uf-1.gif
Žal se tudi, fotke, MP3 in filmi ne shranjujejo na kartico
evil.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Gladko verjamem, pa ne zaradi naprave, ampak ker jih ti ne znas shranit oz premaknit na pravo mesto. Glej, ni to za tebe. Prezahtevno. Idi na apple, tiso je bolj trotl ziher varjanta, pa se to nisem ziher da ni overkill za tebe. Nic, leptop je za tebe.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Ne bit pameten. Pač ne dela. Ti zgleda si pa genij in ti tudi pokvarjene stvari delujejo, tudi če ti ne, ne boš priznal. Sem zaključil.
nahrung002.gif

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Čak mal, prestigio se je odločil, da bo na tablici android, ki pač ne podpira premikanja programov, ti pa boš reklamiral tablico in zahteval novo? To bi rad videl
smile-1.gif

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
339
11
18
Budala pač. Drugače pa na 5.0 so odpravili to packarijo, katero so začeli tam nekje z 4.1/4.3? Zdaj je 10x boljše inplementirano. =]