Prestigio tablica

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Danes sem nabavil Prestigio MultiPad Thunder 7.0i. Ko vstavim spominsko kartico, mi jo pri nastavitvah pokaže in tudi velikost. Nikjer pa ne najdem možnosti, da bi prestavil aplikacije iz tablice na kartico. In sicer nastavitve - programi - ter greš na določen program, ter pritisneš prestavi na kartico SD. Te možnosti ne najdem. Ima kdo kakšno idejo, ali je napaka na tablici.
confused-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Odvsino od verzije androida, od 4.3 naprej je to bolj težko brez rutanja.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
nimaš kaj reklamirat, ker to je odločitev strica googla, da se ne da ...

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik srv pravi:
nimaš kaj reklamirat, ker to je odločitev strica googla, da se ne da ...

Verzija Androida je 4.4.2. Enako imam na telefonu in tam imam možnost prestavljati programe med kartico in telefonom. Tukaj pa ne, tako da jaz še vedno mislim, da je napaka na tablici
sprasujem se.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Mislis narobe. Ce sw to ne omogoca, tega ni. Isto kot da gres reklamirat zadevo, ker nimas kitajske in uzbekistanske tipkovnice

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
Kaj lahko vse shranis na pc, recimo d particijo, ce je c sistemska? Ce poznas odgovor na to vprasanje, velja enako za android

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Kaj pa se potem sploh shranjuje na kartico. Sedaj sem namestil že nekaj programov in vse gre na notranji spomin.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Tudi na tvoji tablici gre shranjevati aplikacije --æe TE DOPUŠČAJO--na SD kartico, v tablici si uredi v nastavitvah mesto za shranjevanje , nato pojdi v programe in tapni na aplikacijo ki bi jo rad prenesel in poglej če ti ta dopušča, sistemskih seveda ne boš mogel prenesti pa tudi dosti katero z trgovine ne.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Tudi na tvoji tablici gre shranjevati aplikacije --æe TE DOPUŠČAJO--na SD kartico, v tablici si uredi v nastavitvah mesto za shranjevanje , nato pojdi v programe in tapni na aplikacijo ki bi jo rad prenesel in poglej če ti ta dopušča, sistemskih seveda ne boš mogel prenesti pa tudi dosti katero z trgovine ne.
Saj ravno tega ne morem nikjer nastaviti, da bi se shranjevalo na kartico. Namestil sem si že kar nekaj aplikacij in vse so se namestile na tablico, kartica pa ostaja prazna. Ravno tako ni v nobeni aplikaciji možnosti, da bi jo prenesel na kartico.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Pot do preusmeritve na kartico SD imaš v tablici --tapni upravljaj programe, --kartica sd in vstavi kartico, ta ne sme biti večja od 32 gb , naredi prvo to in napiši katero kartico imaš, še pred vstavitvijo jo obvezno formatiraj.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Pot do preusmeritve na kartico SD imaš v tablici --tapni upravljaj programe, --kartica sd in vstavi kartico, ta ne sme biti večja od 32 gb , naredi prvo to in napiši katero kartico imaš, še pred vstavitvijo jo obvezno formatiraj.
Upravljaj programe ne najdem. Kartica je Verbatim 16 gb, class10. Tudi ko sem vstavil drugo ni bilo razlike. kartico sem tudi formatiral

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nastavitve - aplikacije - izbereš aplikacijo, ki si jo sam naložil. Če nimaš tukaj možnosti prenosa na kartico potem uradno ne bo šlo.
Lahko pa jo rootaš (vrjetno izgubiš garancijo) in s pomočjo aplikacije app2sd inštaliraš na kartico.
Sicer pa ne vem zakaj bi inšatliral na kartico? A nima dovolj notranjega pomnilnika?

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Glej --upravljaj programe imaš na tablici .drugače ti ne morem povedati kot to da jo najdeš na desni strani,.
2133312-WP_20141212_10_19_58_Pro.jpg

Priponke

• 2133312-WP_20141212_10_19_58_Pro.jpg
    2133312-WP_20141212_10_19_58_Pro.jpg
    106,7 KB · Ogledi: 146

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Glej --upravljaj programe imaš na tablici .drugače ti ne morem povedati kot to da jo najdeš na desni strani,.

Ja to sem našel, sem mislil, da je še kaj drugega. Ampak nikjer nimam možnosti, da shranim, oz premaknem na kartico.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
nastavitve - aplikacije - izbereš aplikacijo, ki si jo sam naložil. Če nimaš tukaj možnosti prenosa na kartico potem uradno ne bo šlo.
Lahko pa jo rootaš (vrjetno izgubiš garancijo) in s pomočjo aplikacije app2sd inštaliraš na kartico.
Sicer pa ne vem zakaj bi inšatliral na kartico? A nima dovolj notranjega pomnilnika?
Možnosti, da prestavim na kartico ni za nobeno aplikacijo. Za enkrat je sicer še dovolj prostora, ampak tablica je nova in je praktično nisem še uporabljal. Zakaj pa ima potem tablica možnost za kartico, če pa je ne moreš uporabljati
grims-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
ti zabeleži kartico kot vstavljeno?
potem pojdi na programe in tapni na aplikacijo ki jo želiš prenesti , še enkrat povdarjam da ti ne bo preneslo vseh aplikacij temveč samo tisto ki ti izpiše v okviru ..--premakni na zunanji pomnilnik--

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kako je ne moreš uporabljat?
slike, filmi, glasba, in vse ostale datoteke, ki jih želiš gor naložit tudi ne delajo
wink-1.gif
?