Sam sem dobil torbico zraven in izgleda da je bila kot dodatek zraven samo omejeni seriji telefonov, torbica je kvalitetno izdelana iz usnja z trdimi stranicami se pa pojavi en majhen problem ko te kdo kliče praktično ne slišiš zvoka zvonenja ker torbica nima odprtine za zvok, namreč telefon ima zvočnik za zvonenje na zadnji strani in ko ga vstaviš v torbici je le ta na dno v torbici tesno stisnjen, res moraš imeti dobro uho da slišiš zvonenje.Je pa res kvalitetna in se točno prilega telefonu tako da rabiš kar malo moči da ga potegneš iz torbice.
Kmalo bo en mesec od kar ga imam in lahko povem da sem se ga že navadil oz, navadil na funkcije ker dejansko ne dobiš zraven telefona nobenih uporabniških navodil razen nekaj osnovnega za zagon v mali brošurici in če nisi vajen Androida si v temi, kako in kaj ker je android sicer v raznih variantah identičen vendar je telefon tisti ki ti te funkcije razporeja z svojimi nastavitvami, če ne bi iskal pomoči preko Alterja in vsemogočih kolegov ki imajo android z podobnimi funkcijami ' sem bil te volje da se ga kar hitro rešim in se več ne ubadam z tem. Kaj premišljuje distributer tega in podobnih telefonov da ne priloži uporabniška navodila ki bi te peljala po funkcijah ne vem, morda se jim ne zdi potreba ali pa je zato finančni vzrok., vsekakor je potrebno kar nekaj časa da pogruntaš delovanje telefona da se lahko z njim pozneje igraš in ga v miru uporabljaš.
JE pa res da telefon izstopa z svojo obliko v pozitivni smeri tudi sama uporabnost je enkratna in za ta denar je nakup upravičen kakšne cene so drugot po evropi pa itak sami vidite, razlike so in vedno bojo.