Sam si to drugače predstavljam, glej zakaj potem naše spletne strani nimajo istih cenkot nemške ? torej našim ni dovolj 5% zakaj potem Nemcem ki imajo večje zasluške roba še ceneje? potem trpi slovenski kupec kateremu je kupna moč manjša vendar so apetiti trgovcev in ponudnikov višji, poglej si sedaj te razprodaje kjer so znižanja tudi do 80% , dobro ne gre za tehnično robo, ampak Prestigio je lani imel 25% tržni delež v evropi, če se motim naj me popravi nekdo z drugo inf. ampak ta roba ni znižana.
Kakor koli že tako sem gledal cene tudi v redni prodaji po nekaterih drugih državah in začevši z Češko , Rusijo , ceneje kot pri nas dočim Hrvaška in Srbija itd, cene kot v Sloveniji--torej nas imajo ŠE vedno za balkance in temu primerne so tudi cene.
Poglej si tudi malo etikete z cenami nekaterih izdelkov ki se prodajajo pri nas v tujih trgovinah in boš videl da je cena drugih držav nižja kot je prodajna cena za Slovenijo in ta vtis balkanskega me vedno muči.
Smo Torej prisiljeni kupovati dražje ali pa tako zahteva evropa, tu nekje vmes bo resnica, še vedno smo del balkana in ne evrope.