Telefonu sem se že privadil čeprav me še vedno znova pozitivno preseneča, vsek dan najdem kaj novega v nastavitvah in za to res potrebuješ čas. Kaj naj rečem na baterijo, je in ni, 2 dni ?? en dan ja torej 24 ur, sem namestil program Mobile Care katerega priporočam tudi drugim, ta mi je sedaj avtonomijo baterije dvignil na krepkih 34 ure do ponovne polnitve, sicer pa po več cikklih polnjenja tudi dalj drži.Vse u vsem je to zelo dobra izbira za ta aparat.
Je pa res da še vsega ne dojemam zato pravim treba se poglobiti v vsak del nastavitev ker ima ogromno možnosti za prilagojeno delovanje programov.
Fotoaparat ima res 5 MP kamero ampak ima možnost posnetkov HD kar mu izredno dvigne kvaliteto slike torej dejansko slikaš z 8 MP, sem jih tudi že snel z aparata direktno na računalnik in ta prenos teče izredno enostavno in gladko.
Vzemi ga na naročnino pri Tu--- in ti ne bo žal, sam sem na brezmejnih 200 z opcijo 3 ker sem del aparata odplačal .
V tej seriji so dodali tok za aparat ki je res kvaliteta, slabost pa ta da ne slišiš zvonenja ker zvok ta tesna futrola zaduši.