Pa ste zasrali še eno resno temo.
Šaltanje brez kuplunge jemlješ ti kot resno temo?!
Pa ste zasrali še eno resno temo.
Men gre 90km/h z drugo in 6000 obrati
... meni pa gre Puntič dejansko 95km/h v drugi ... pol pa udari blokada .. torej teoretično-dejansko v peti 220km/h (7,5kRPM_max) ...Men gre 90km/h z drugo in 6000 obrati
Ni važna vsebina. Temo je odprl žajfa in temu primerna resna debata bi morala biti zagotovljena.Šaltanje brez kuplunge jemlješ ti kot resno temo?!
... ker ni imela blokade ... sicer pa sem si pogledal ona dva Holandca/Flamca, ki sta brez sklopke terala Puntič-a v onem videu tu prej linkanem. Ju nisem nič štekal, sem pa zato poslušal zvok motorja (prof.deformacija iz preteklosti ), saj moj Puntič nima RPM-metra ... za vsak slučaj, če se mi zajla sklopke "vtrga" kdaj ... je debela, ma nikoli se ne ve ... NNNSP ... ...Stoenka ... je šla z drugo čez 110 po števcu
Že yugo 60 ( serijski) pred 30 leti je šel v drugi 110.Men gre 90km/h z drugo in 6000 obrati
Stoenka z pravilno nastavljenim motorjem je šla z drugo čez 110 po števcu
.. ja po števcu ..Že yugo 60 ( serijski) pred 30 leti je šel v drugi 110
.. ni nujno, če glih ni kakšnega zatiča pri kakem batu ven vrglo - se je meni zgodilo pri Tomos-akiju - APN4 ... zaribal ......in zadnjič pol je blo treba generalno delat
Če je trajalo to dlje časa se je znalo zgodit, da je cager premaknilo in je kazal manj kot 0 (spodnji zatič ) v minimumu ... nisem siguren ...... števec imel zatič na katerega se je kazalec naslonil ...