Preprost program za dodajanje podnapisov

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
Zanima me katere program uporabljate za dodajanje podnapisov. Namreč rabil bi dati podnapise na kratke filmčke, ki jih bi potem objavil na Youtubu. Nimam pa časov kdaj se mora pojaviti posamezen podnapis.

Hvala vsem za pomoč in odgovore.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
free varjanta je vlc player, sam nimam pojma kako se jih doda. vem samo, da se jih da

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
Youtube ima za podnapise vgrajen svoj vmesnik, ki je kar zmogljiv.
Priporočam, poleg tega ima uporabnik potem na razpolago še auto translate v druge jezike, lahko pa tudi izklopi podnapise, če ga motijo.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Ja seveda... najlazje je to. Klik in vse je avtomatsko. Ce bi kdaj videl, kako se delajo podnapisi na TV, bi mogoce drugace razmisljal... Brez TC ni nic... Ko pa je vse napisano in prevedeno, je pa potem samo se en klik do podnapisov
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
A kdo ve kaj je s subtitle workshopom? Sem probal staro 2.x in novo 4.x verzijo...in mi ne doda več filma in podnapisa v program, da bi lahko priredil določen podnapis določeni verziji filma.
confused-1.gif
Sedaj doda samo podnapise, za filme pa kao ni več.

Obstaja še kak drug tak program, kjer bi neposredno na filmu prirejal podnapise.

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
2.x bi moral še vedno brez problema delovati na xp, 4.x pa je v beti 4 že predolgo (mislim da celo nekaj let), tako da so verjetno razvoj ustavili. Škoda, ker je tole bil najboljši program za podnapise.

EDIT: izgleda tudi obstaja način, da video v 2.x spraviš na sedmico: KLIK. Ne vem no, vsaj meni je 2.x veliko boljša kot 4.x.