Preobleka za WinXP

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Pozdravljeni!
pred časom sem našel en super transormation pack za WinXP, da so potem zgledali ko vista. Bil je zastonj, bug free, u glavnem super. Ne najdem ga pa več, zatorej tudi tale post, če je slučajno kdo podobno zadevščino že imel. Bi bil hvaležen za vsak info

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Na žalost je teh transformation packov ogromno in vsak bo verjetno hvalil svojega, da je najlepši, bug free ipd. in boš težko našel točno tistega, ki si ga prej imel. Gotovo pa je najboljši vista transfromation pack Microsoft Windows Vista
grims-1.gif
!

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Ja, se strinjam, kot vsak geek sem tudi sam sprobal visto, ampak vse kar je dobrega je lep gui, drugo niti ne
smile-1.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.205
4
38
Kranj
rener.info
Nekoc sem nalozil BricoPack Vista Inspirat Ultimate 2. Ker pa res ne maram imeti prevec "sare" na racunalniku, sem zadevo deinstaliral, vendir mi je preobleka ostala
cool-1.gif

Drugace je pa zadeva kul.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
včasih sem imel tole UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0.exe ko sem namestil SP3 je šlo pogobe in mi nekak ni ratal nazaj usposobit.
všeč mi je blo ravno zato, ker ni potrebno nič inštalirat, nič v ozadju ne laufa in tako ne obremnjuje pc-ja. preobleke se pa sam v eno mapo skopira.

če komu rata tole usposobit nej pove, dam tut alte. ker zadeva mi je bla res všeč.

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Tudi sam sem si naštimal tole rešitev in sem zelo zadovoljen. Hvala vsem za predloge.

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Pa ti Vista.Inspirat.2.1.0, dosti obremeni računalnik?

Sam sem ga instaliral na prenosniku (Core 2 duo, 1,6 GHZ, 1GB ram) in na namiznem računalniku (Athlon 64 1,8 GHz, 1,5 GB ram) in ne opazim razlike v delovanju prej in potem, samo lepše je
smile-1.gif