Munchen z avtom

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.450
426
83
Ksz

Tele umweltplakette so gor precej cenejse. Ce je kdo bolj gorenc, pa ima vec casa studirat kako in kje jo lahko dobi, pa ce mu gre amzs tarifa v nos.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.351
4.147
113
Mejduš ste zapeli v to nalepko.
Sem bil že nehote cel teden z kombijem v Münchenu, brez nalepke in me noben ni povohal.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.491
1.868
113
na temni strani lune
Pozdravljeni,
v Munchen se odpravljamo z avtom in slisal sem, da baje potrebujes EKO nalepko za na avto. Ali to drži?
Ali je slučajno kdo bil pred kratkim, koliko pridejo cestnine in predornine do gor?

Hvala!

Jaz sem bil lani. Sicer sem šel po Italiji do Avstrije (štart je bil z primorske). Tam je bila cestnina v rangu 10€ +/- kak evro. Avstrijska vinjeta ene 10€, pa Tauern/Katschberg tunel ki je tudi ene 13€ po spominu. Za cestnine in tuneline gor pa dol je bilo vse skupaj dobrih 55€ stroškov.

Gor sem bil 8 dni, tako da je bila dovolj samo 1 Avstrijska vinjeta.

Nalepke za te eko cone pa nisem nabavljal, hotel sem imel na obrobju tam v nekem kongresnem centru (podzemna je bila manj kot 5 min stran), tako da ni bilo potrebe.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.028
844
113
Bil v Stutgartu pred leti.. tud pomislil nisem na nalepko.. parkiran 2dni pred hotelom na ulci - dobil en listek (ne tko kot pri nas v vrecki s poloznico), kao da je ugotovljen prekrsek, registrska.. pustil listek 2 dni gor - na dom se nc ni prislo..