:: Prenosnik cca. 1.000 - 1.300 EUR ::

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Miško si nabavi eno od Logitecha, iz programa za prenosnike. Pri podlagi pa ne kompliciraj, kupi nekaj, kar je kompatibilno z optiko/laserjem in to je to. Verjetno kaj hudega s prenosnikom itaq ne boš počel.

Manc

Pripravnik
19. jul 2007
460
0
16
Nova Gorica
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:

No, prenosnik je naročen ... Menda naj bi bil neke te dni dobavljiv. Sedaj me pa zanima še:

1. Nakup katere miške predlagate? Kaj se dobro obnese na različnih podlagah (npr. na mizi)?

2. Kako je pa s torbo za prenašanje prenosnika? Kaj predlagate? Kakšne so kaj cene? Dobre izkušnje?

Hvala in lp,
kostevc

Če ti ni škoda slabih 100€, pojdi v Citypark, najdi trgovino s kovčki (če se prav spomnim je nasproti Comtrona) in nabavi Samsonite prenosno torbo (imaš po inčih monitorja). Vrhunska zadeva!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Am..
grin1.gif

Lenovo = IBM
smile-1.gif

Lenovo je za rajo, IBM za profije. Kao. Firma je pa ista, ker je Lenovo kupil IBM.
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik kostevc pravi:
2. Kako je pa s torbo za prenašanje prenosnika? Kaj predlagate? Kakšne so kaj cene? Dobre izkušnje?

Jest mam samsonite nahrbtnik (ja, ja, nt konferenca 07
grin1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Do neke mere so OK. Kupovat premajhno odsvetujem, zaradi slabe ergonomije. Če pa kupiš kaj od Logitecham, ki ponavadi ne pretirava, pa je dobro. Velike miške so namreč enostavno "neportabilne". Oglej si serije V100, V150 ter V200 od Logitecha. Seveda te ne omejujem na tega proizvajalca, poglej še kaj drugega, vendar ne kupovat šrota.

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Do neke mere so OK. Kupovat premajhno odsvetujem, zaradi slabe ergonomije. Če pa kupiš kaj od Logitecham, ki ponavadi ne pretirava, pa je dobro. Velike miške so namreč enostavno "neportabilne". Oglej si serije V100, V150 ter V200 od Logitecha. Seveda te ne omejujem na tega proizvajalca, poglej še kaj drugega, vendar ne kupovat šrota.

Hvala za predloge. Bom malo pogledal med temi modeli ...

Tudi na tem imam Logitech, tako da bo verjetno tudi naslednja Logitech.
cheer.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz imam takšno torbo in mi je vredu. gear.

Kar pa se miške tiče, pa sem imela eno majho in se nisem mogla nanjo navaditi. Saj če prenosnik nosiš za sabo je pol čist vseeno, če imaš še par centimetrov večjo miško, ki ti bolj ustreza kot pa tista minimiš.

jgfd

Pripravnik
7. sep 2007
348
0
16
Logitech V270 bluetooth
ni premajhna, je malo tezja zaradi baterije vendar zelo uporabna. Imam jo 2 leti, z njo delam vse tudi v AutoCAD-u in podobno
najvecja prednost je uporaba kjerkoli brez kakrsnega koli priklaplanja

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.431
3.813
113
davorinm.wordpress.com
Meni v živo deluje cheap in žensko šminkerski. Ko ga vidim, si zamislim kakšno blondinko, ki se lišpa v odsevu zaslona.

V Harvey Normanu ga imajo prižganega.