Prenosnik 15' poceni

netko

Guru
25. jul 2007
6.976
2.264
113
ne zato, ker se ne strinjaš ampak, ker enostavno ne znaš prisluhnit ljudem kaj potrebujejo ter vsiljuješ po svojih prepričanjih. če človek pravi da bi vzel nekaj na obroke in sicer pri petrolu ali mercatorju potem mu ne pomagajo tvoje nebuloze o resoluciji ter diners kartici....

človek hoče kupit tam in poglejmo kaj se tam najbolj primernega dobi to je nekako poanta. jaz z veseljem dam nasvet in kupci se tudi zaradi tega vračajo tudi takrat ko jim je bilo lažje kupit na petrolu kar povesem razumem saj s kartico samo klikneš 10 obrokov in brez bolečin dobiš produkt na 10 obrokov. nihče te ne preverja nihče te ne buzerira je pa res da ima to nekaj malega vpliva na ceno. Ampak tako je ti pa vmes bluziš o resoluciji in trolaš to v nedogled in ne nehaš

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Za obroke sem mu dal rešitev.
Če ponujajo drek, kje čisto vseeno katerega vzameš, vsak smrdi.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.561
1.786
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Netko, ti si še eden redkih normalnih tukaj....
tongue-1.gif

V glavnem, še zmeraj se nisem odločil...
Nekako kolebam med temi prenosniki, če lahko resno kdo pove, kateri je best buy oz. če je še kje podobna ponudba, budget je tu nekje kot pri teh max., posebnih zahtev ni, mogoče da je večji zaslon( ne bo se veliko prenašal) in da je na obroke oz. Diners card.

Lenovo
Toshiba
Dell
HP

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Tole? http://aldi.medion.com/md99790/sl/?refPage=aldi bo na voljo od 21.1 v slo.

Fullhd, i3 nove generacije, 3 leta garancije, winsi zraven...

Tudi mene tale v Hoferju od četrtka naprej matra ? Je ok za ta gnar ? Zanima me vaše mnenje, sploh tistih, ki ste Mediona kadarkoli nabavili, kakšne so vaše izkušnje, pa ne mi prosim z odgovorm: ne kupuj računalnika tam, kjer kupuješ salamo
17758-icon_confused.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Jaz za nezahtevnega uporabnika ne bi imel nobenih zadržkov. Še več, za takšno ceno je to verjetno best buy ali zelo blizu tega.

Osebno bi najprej preveril tipkovnico in zaslon (meni recimo svetleči ne odgovarjajo), ampak kot rečeno - večini to ni pomembno. Izven tega - go for it
zmaga.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.976
2.264
113
glede na to da ga dobiš na 10 obrokov je cena zelo korektna menim da bo tudi zadovoljil tvoje potrebe, če mene vprašaš je za vzet je pa res da ni to 17ka tako kot si gledal prej

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
http://www.trgovinejager.com/sites/trgovinejager.com/files/letak-tehnika208.pdf

Na predzadnji strani je za 400€:

Prenosni računalnik Lenovo ThinkPad L530
Intel i3-3210M 2.50 GHz, 39,6 cm (15,6”), RAM 4 GB, 500GB
disk, DVD-RW, Win 8 Professional, vzdržljivost baterije do 8
UR, čitalec prstnih odtisov, Bluetooth, 1x USB 3.0, 3x USB 2.0

Kolikor vem ima Jager Diners.

Ima pa tudi Mimovrste Diners, če se ne motim moraš osebno prit prevzet oz. plačat v poslovalnico.

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
V vsem je slabši od hoferjevega. Slabši proc, disk, zaslon, grafična, nima 3 leta garancije, pa še dražji je.

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Imam prenosnik iz Hofer-ja in nimam nobenih problemov z njim že cca 2 leti in deluje OK. Kakor jaz vem Hoferjevi prenosniki nimajo svetlečih zaslonov.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
713
113
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Tole? http://aldi.medion.com/md99790/sl/?refPage=aldi bo na voljo od 21.1 v slo.

Fullhd, i3 nove generacije, 3 leta garancije, winsi zraven...

Tudi mene tale v Hoferju od četrtka naprej matra ? Je ok za ta gnar ? Zanima me vaše mnenje, sploh tistih, ki ste Mediona kadarkoli nabavili, kakšne so vaše izkušnje, pa ne mi prosim z odgovorm: ne kupuj računalnika tam, kjer kupuješ salamo
17758-icon_confused.gif

Če ga bo kdo kupil a lahko pogleda če se da na normalen način ( brez da komplet razstaviš ) dodat RAM pa zamenjat disk. Kakšna fotka spodnje strani ? Hvala lepa.