Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ksz...
Iščem best buy, zahteve so naslednje: bigbang, do 650€, win10, velikost ekrana ni zelo pomembna, 15 ali 17..
Prosim samo resne odgovore, ne rabim odgovor v stilu, v Hoferju je cenejši, v Anni dobiš več ipd.
Kater prenosnik glede na proizvajalca se vam zdi najbolj zanesljiv oz. se najmanj kvari? V BigBangu imajo Lenovo z sdd diskom in ostalimi komponentami, ki mi ustrezajo v moji price range do 700 eur pa nimam ravno izkusenj s to znamko. V sluzbi uporabljam HP se mi zdi ok. Ravno kupujem prenosnik za domaco uporabo ne za igranje igrc.
hm, za tako delo mi je 700 vsekakor preveč. raje daj okoli 400 (kjer že dobiš i3) in sama kupiš ssd (250gb). ali pa, če imaš samo za fejs (in alter) lenovo b50-80. i3 in 128ssd, 15 ekran. povsem dovolj. ali pač ne
kar se tiče okvar, pa ne moreš predvideti. nekaj ti morda pove garancija, ne pa vse. dell ima recimo 3 leta, nekatere toshibe tudi...ni pa to pravilo.
osebno bi vzel samsunga, dražja serija je 850 evo, (mal) cenejša pa 750 evo (enaa, mimovrste..). drugače pa lahko vzameš tudi kaj drugega, konec koncev je "le" sistemski disk, za backup domnevam pa že skrbiš
vsekakor bi v tole pasal en 250gb (500) ssd. in potem bi zadeva res letela. grafika ni glih za bahat, pa še full hd zaslon mora poganjat. tko da igre ja, a boš moral malo detajle zbijat...
ampak, je pa zadeva dobra za nekaj let.
običajno so modeli z vgrajenim ssdjem dražji. običajno. lahko pa je tudi ugodna opcija (že zgoraj omenjen model b50). sicer pa ne vem, kaj si želiš (glede računalnika seveda
, je zate dovolj 15.6 ekran ali 17.3? potrebuješ full hd ekran (1920x1080) ali navaden hd?
alteraše naj nč ne skrbi, če bo kej (pre)počasi...včasih hitrost ni vse
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.