Prenosni zvočnik za telefon

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni
Iščem en prenosni zvočnik za moj telefon. Ne rabi biti nič fancy..pač da priklopim telefon in da poslušam glasbo. Pa da ni ravno low budget in da igra kot "pokvarjen" tranzistor
wink-1.gif
. Cena..tam do 30€.
Kaj mi priporočate?

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Ne kupuj klumpa, ker ti bo zal... Tole je dobra zadeva: test

Dobis za 21$: klik

Citat:
Despite the unit claiming a power output of 3W, the speaker itself is marked 40-12A 3 ohm 5W. This is another great sign as the speaker itself is being operated underneath its maximum power rating, ensuring distortion is kept in control.

Citat:
It has an integrated rechargeable battery with a rated 12 hours playback time. When it comes to battery life, I think Mi have gone extremely conservative in their estimate – while I kept my music playing at comfortable volumes to fill a small 3x4m room at all times, I well exceeded their estimates over several listening sessions throughout the week, with the battery only giving out after an astonishing 53 hours and 6 minutes on a full charge! Rest assured, I thought I was losing my mind when it just wouldn’t stop playing but my time logs don’t lie. As a result, it lasted me a whole week of (reasonable) listening without being charged.

Je pa res, da deluje samo preko bt. Če rabiš več vhodov (line in, usb, micro sd) in mogoče celo line out, potem tudi tale ni slab: KLIK

Nazadnje urejeno:

Joco

Pripravnik
20. jul 2007
33
3
8
TALE je sicer malo nad 30€, ampak vreden vsakega centa. Zvok odličen, bas presenetljivo dober, baterija preverjeno zdrži do 8 ur, bt in kabel povezava, ter deluje tudi kot speakerphone, saj ima vgrajen mikrofon. Priporočam.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Citat:
Uporabnik Joco pravi:
TALE je sicer malo nad 30€, ampak vreden vsakega centa. Zvok odličen, bas presenetljivo dober, baterija preverjeno zdrži do 8 ur, bt in kabel povezava, ter deluje tudi kot speakerphone, saj ima vgrajen mikrofon. Priporočam.
Pod to izjavo se takoj podpišem. Sem imel prej neke fung-čung zadeve, to pa res dela kot mora. In celo prostoročno telefoniranje deluje dobro (mikrofon lovi dobro), če te med poslušanjem glasbe kdo pokliče. Kupil enkrat v BigBangu, ko so imeli akcijo za 30€.
In še obesiš ga lahko kam s pomočjo karabina. Res super!
cheer.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Mogoče še kaj podobnega, kot je na linku?
Namreč iščem zadevo, da kar usb ključek vtaknem, ker imam vse spravljeno gor.
Pa da se napolni in gasa.
Je po mojem luštno ob kakšnem pirčku zvečer na morju, da malo muzike daš za ozadje
grin1.gif

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Sem jih še par našel. Me pa precej moti polnjenje. Kolikor vidim, jih lahko polniš samo prek usb. Se pravi, bi moral še laptopa s sabo vlečt, da napolnim zvočnik? Ali je zadeva na kakšen drug način rešljiva? Mogoče kak adapter in na 220?

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
qurba sem trd
bonk.gif

Bravo, sploh nisem pomislil na to
zmaga.gif

Potem pa ni problemov. Si bom kar enega naročil.

22. jul 2007
13.545
1.737
113
124
Hčerka danes prinesla domov iz bigbanga TEGA zanimivo nima klasičnega akumulatorja ampak 3.7V zamenljivo baterijo-ultrafire.
Zvok je kar soliden za ta denar(vsake oči-ušesa imajo svojega malarja), sicer se lahko tudi preizkusi v trgovini.
Smo probali tudi JBL za 150€ ampak 4x boljši zvok tudi ni bil
wink-1.gif

Soundstation Connecting MicroSD slot FM Radio Prenosni Bluetooth zvočnik Portable Bluetooth speaker 2.1+EDR Bluetooth 2,1+EDR Bluetooth razpon: do 10m Podpora A2DP,HFP,HSP Zvočnik:(3)*4,5W 2x Velikost zvočnika: 50mm Red LED display Vhod za microSD kartico AUX-IN vhod 3.5mm FM radio: 87,5MHz-108MHz Vgrajen mikrofon Gumirano ohišje, različne barve Baterija Lithium 2000MAh, Napetost baterije:5V Polnenje:5V?0.05V/USB