Mark Cuban je na drugem koncu sveta uspel gledat prenos, vi pa ne...
Kakšno imate pa izkušnjo s podporo, ob nedelovanju? Ali so odzivni? Koliko imate downtime-a na leto?
Sam vztrajam pri Telekomu, ker je stabilen ful.... Ceno bi imel pa približno enako... + - 2€ za srednji paket/trojček
dober download, a povej mi, zakaj bi se to rabilo...Poglej priponko 57234
Upload je mal nizek, v pogodbi I'm do 600/60, pa so nekaj sporočili, da bo sedaj višja hitrost, nekje do 1000/100... Imam dve leti, brez pretresov proti Telekomu prej...
Mogoče je pa rešitev, da RTV davek ukine in si uporabniki plačujemo, kar želimo gledati. Gotovo bo za tistega, ki gleda tv več in bolj posebne stvari veliko dražje, ampak to se mi zdi daleč najboljša rešitev.samo on je plačal, slovencki bi pa vse zaPstojn
samo on je plačal, slovencki bi pa vse zaPstojn
Upload je za skriti.dober download, a povej mi, zakaj bi se to rabilo...
Isti razlog kot nakup motorja s končno hitrostjo 200km/h+... Več kot dovolj za normalno uporabo, je pa fino, če je rezerva, ko potrebujesdober download, a povej mi, zakaj bi se to rabilo...
upload čisto ok... važen je dl...Upload je za skriti.
Dl je ok.
Podjetje z več uporabniki ?
Coax ?
vprašam, kdaj bi potreboval tako sesanjeIsti razlog kot nakup motorja s končno hitrostjo 200km/h+... Več kot dovolj za normalno uporabo, je pa fino, če je rezerva, ko potrebujes
Moram izgleda še enkrat enako napisati... Več kot dovolj za normalno uporabo, ko se pa mudi, je pa fino, če je rezerva v hitrosti. Zdej, če ne zastopiš, preskoči...vprašam, kdaj bi potreboval tako sesanje
Zakaj ne naredijo da posljemo sms s kljucno besedo RTV5 na 1919?Zakaj RTV ni prenašal tekme? Zato, ker imajo premalo denarja. Očitno bo treba res podvoijiti ta RTV davek kot je nedavno predlagal Jonas iz SD.
Pojasnilo gledalcem glede prenosa tekem slovenske košarkarske reprezentance
Televizija Slovenija tekem slovenske košarkarske reprezentance ne predvaja, ker cene za nakup pravic za njihov prenos presegajo naše zmožnosti za nakup.
TV Slovenija sledi strategiji prenosov slovenskih športnikov in reprezentanc na največjih tekmovanjih, pri čemer pa je dolžna gospodarno ravnati s sredstvi, ki jih ima na voljo.
Pojasnilo gledalcem glede prenosa tekem slovenske košarkarske reprezentance
Televizija Slovenija tekem slovenske košarkarske reprezentance ne predvaja, ker cene za nakup pravic za njihov prenos presegajo naše zmožnosti za nakup.www.rtvslo.si
Nemški Autobahn, ko ni zastojev in del na cesti.vprašam, kdaj bi potreboval tako sesanje