Prenos Slovenija Hrvaska

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Kakšno imate pa izkušnjo s podporo, ob nedelovanju? Ali so odzivni? Koliko imate downtime-a na leto?

Sam vztrajam pri Telekomu, ker je stabilen ful.... Ceno bi imel pa približno enako... + - 2€ za srednji paket/trojček
screenshot-www.speedtest.net-2022.07.01-13_45_41.png

Upload je mal nizek, v pogodbi I'm do 600/60, pa so nekaj sporočili, da bo sedaj višja hitrost, nekje do 1000/100... Imam dve leti, brez pretresov proti Telekomu prej...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
samo on je plačal, slovencki bi pa vse zaPstojn
Mogoče je pa rešitev, da RTV davek ukine in si uporabniki plačujemo, kar želimo gledati. Gotovo bo za tistega, ki gleda tv več in bolj posebne stvari veliko dražje, ampak to se mi zdi daleč najboljša rešitev.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Schime

Guru
22. nov 2008
1.992
775
113
Tukaj sploh ni razlog telemach, siol, a1 itd.
Pač zadeva je taka, da KZS ( ali kdor ima pravice) proda tekme reprezentance ponudniku, ki ga lahko spremlja samo polovica ali manj Slovenije. Saj ni problema samo, če bi imeli kaj morale bi omogočili ogled vsem glede na to, da gre za nacionalno tekmovanje. Pa ok vem da lahko posebej naročis Eon al kaj je. Vendar ne hvala. Pač pogledaš rezultat in je to to.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Zakaj RTV ni prenašal tekme? Zato, ker imajo premalo denarja. Očitno bo treba res podvoijiti ta RTV davek kot je nedavno predlagal Jonas iz SD.

Pojasnilo gledalcem glede prenosa tekem slovenske košarkarske reprezentance​

Televizija Slovenija tekem slovenske košarkarske reprezentance ne predvaja, ker cene za nakup pravic za njihov prenos presegajo naše zmožnosti za nakup.
TV Slovenija sledi strategiji prenosov slovenskih športnikov in reprezentanc na največjih tekmovanjih, pri čemer pa je dolžna gospodarno ravnati s sredstvi, ki jih ima na voljo.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Zakaj RTV ni prenašal tekme? Zato, ker imajo premalo denarja. Očitno bo treba res podvoijiti ta RTV davek kot je nedavno predlagal Jonas iz SD.

Pojasnilo gledalcem glede prenosa tekem slovenske košarkarske reprezentance​

Televizija Slovenija tekem slovenske košarkarske reprezentance ne predvaja, ker cene za nakup pravic za njihov prenos presegajo naše zmožnosti za nakup.
TV Slovenija sledi strategiji prenosov slovenskih športnikov in reprezentanc na največjih tekmovanjih, pri čemer pa je dolžna gospodarno ravnati s sredstvi, ki jih ima na voljo.

Zakaj ne naredijo da posljemo sms s kljucno besedo RTV5 na 1919?
Ali pa kakšne zamaške zbirati?

• Všeč mi je
Reactions: nacek in 8888

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Pa yebo vas smotane … kake veze ima zdaj KZ? Pravice prodaja FIba - in hebi ga - TM ozr. SBB ma pač mal več penezov kot RTV. Nenazadnje ima tudi več naročnikov in “majčkeno” večji mesečno naročnino …

Pravi slovenceljni …

• Všeč mi je
Reactions: tomi