Prenos Slovenija Hrvaska

Schime

Guru
22. nov 2008
1.992
775
113
Tole tekmo bi sicer gledal a, če so se odločili prodati pravice Telemachu se pač ne bom sekiral. Zgleda je dost denarja za sponzorje, če tekmo gleda samo določen del ljudi.
Sem pa srečen, da so na Telemachu tudi tekme nogomente reprezentance. Tako, da tudi po naključju ne zaidem, da bi gledal to sedanjo žalost.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Pust ga. Vsi ponudniki so tam tam, Telemach pa s svojo balkansko zgodbo ni ohoho, Povsod si plusi in minusi, Telemach nima kvalitetnega tujega fuzbala.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
razloži to nekonkurenčnost... Pusti ceno ob strani

Zakaj je telemach tako boljši?
Pa ok, 3 Tvji, EON kjerkoli, fiksni telefon še nebodigatreba.

Brzina 200/20 na kablu, polna kapa...

Programi vsi in še preveč, ja zakaj bi nekje drugje sploh gledal?

Cena pa solidna.

Edini minus (pri vseh) je ta, da si ne moreš sam izbrat sheme, torej očistit 99% sranja od športa itd.
To bi bila zmaga za potrošnika.

Plačam 42 eur nekje, al še kak eur poleg za dodaten sprejemnik.

In kaj je še plus? v osnovnem light paketu ki ga imam maš f1, fuzbale, košarko.

Tudi če kdo drug prenaša, lahko gledaš (planet, kanala, sk, šport klub1).

Na Telemachu lahko gledaš vse in to že v osnovni shemi...

Jamrate pa ostali, ki ste pri kakšnem siolu al t2 oziroma neznanemu operaterju.

Monopolist telemach je pač vse popapal.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Pa ok, 3 Tvji, EON kjerkoli, fiksni telefon še nebodigatreba.

Brzina 200/20 na kablu, polna kapa...

Programi vsi in še preveč, ja zakaj bi nekje drugje sploh gledal?

Cena pa solidna.

Edini minus (pri vseh) je ta, da si ne moreš sam izbrat sheme, torej očistit 99% sranja od športa itd.
To bi bila zmaga za potrošnika.

Plačam 42 eur nekje, al še kak eur poleg za dodaten sprejemnik.

In kaj je še plus? v osnovnem light paketu ki ga imam maš f1, fuzbale, košarko.

Tudi če kdo drug prenaša, lahko gledaš (planet, kanala, sk, šport klub1).

Na Telemachu lahko gledaš vse in to že v osnovni shemi...

Jamrate pa ostali, ki ste pri kakšnem siolu al t2 oziroma neznanemu operaterju.

Monopolist telemach je pač vse popapal.
Ena stvar me moti:
- zakaj ni četvorčka (vključen mobilc)? Tu je T-2 boljši
Pri nekaterih stvareh (zastarel komunikator, programska shema) pa je T-2 slabši.
Pa Telemachov center za pomoč je "smeh na kvadrat"...

Samo moje mnenje...

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Ena stvar me moti:
Pri nekaterih stvareh (zastarel komunikator, programska shema) pa je T-2 slabši.

Samo moje mnenje...
Zakaj nimam četvorčka? preprosto.

Ker sem pri bobu že ohoho let in plačujem 9.99 eur za storitev, ki je nima konkurenca.

Me pa pokličejo na 14 dni in mi hočejo uturit še pakete več, največ itd.... niti v sanjah.

Kar se tiče centra za pomoč... ne spominjam se, da bi kdaj moral klicati...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Ena stvar me moti:

Samo moje mnenje...
Mene skoz klicejo iz telemacha, da mam se mobi gratis eno leto... Max TV, internet do 1000/100, telefon... Edino letos so zgubl italiansko in špansko ligo v nogometu... Ostalo ni da ni...

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Mene skoz klicejo iz telemacha, da mam se mobi gratis eno leto... Max TV, internet do 1000/100, telefon... Edino letos so zgubl italiansko in špansko ligo v nogometu... Ostalo ni da ni...
Mene v petih letih, ko sem imel Telemach, enkrat niso poklicali, da imam mobilca zastonj... Imel sem pa EON Premium, dva komunikatorja in še povečan upload. Plus mobilca na Več.
Ko sva se selila (2020), so me tri (ja 3, tri) mesece zezali, da se da optiko prenest. Potem sem pa imel dovolj, klical T-2 in v 24 urah imel vse...
S T-2 sem delno zadovoljen, bi raje imel Telemach, ampak, naj se spravijo k sebi...

15. jan 2019
3.459
1.086
113
se oproščam tistim, ki imajo premalo fuzbala pri telemachu :) in kapo dol, da mate cajt in voljo gledat enoličen šport vsak dan par ur, vse te nikakve stavniške lige :)

To je že odvisnost.

Zmerno gledanje fuzbala je kakšna liga prvakov, malo jače tekme pa še kakšno prvenstvo ali nižja euro liga.

Da bi pa kdo gledal npr. špansko ligo... smo zdravi? če je že tak fanatik, pol ma verjetno kakšno paytv variantno, da lahko izbira kamere, da vidi fuzbalera, kak si jajca čoha... al tega ni? kot v f1...

Samo povem.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Kakšno imate pa izkušnjo s podporo, ob nedelovanju? Ali so odzivni? Koliko imate downtime-a na leto?

Sam vztrajam pri Telekomu, ker je stabilen ful.... Ceno bi imel pa približno enako... + - 2€ za srednji paket/trojček

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Kar se tiče F1, odkar je na SK je to fantazija...

Nobenih reklam, komentatorja nemoteča, balzam za ogled.

MotoGP je itak na kanaluA.

Fuzbali pomembna tekmovanja in prvsnestva so vsa pokrita, isto kakšne odbojke, košarke, na Telemachu lahko gledaš vse...

= v osnovnem paketu.

15. jan 2019
3.459
1.086
113
Kakšno imate pa izkušnjo s podporo, ob nedelovanju? Ali so odzivni? Koliko imate downtime-a na leto?

Sam vztrajam pri Telekomu, ker je stabilen ful.... Ceno bi imel pa približno enako... + - 2€ za srednji paket/trojček
Jaz sem od nekdaj pri telemachu oz prej pri trieri, ki so jo kupili.

Ne spominjam se, da kdaj ne bi bilo signala... al pa da kdaj net ne bi delal.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Zato tekme s Hrvaško najbrž niste mogli gledati po televiziji

United Media, za katero stoji srbski SBB oz. Telemach, je lani maja kupila pravice za prenose in distribucijo tekem in tekmovanj pod okriljem Mednarodne košarkarske zveze (FIBA). United Media si je zagotovila pravice na ozemljih Srbije, BiH, Hrvaške, Severne Makedonije, Črne gore, Grčije, Cipra, Bolgarije in Slovenije. V sklopu pravic so zajete tudi tekme kvalifikacij za svetovno prvenstvo, znotraj katerih se je Slovenija v četrtek pomerila s Hrvaško.

Če tudi ostale športne zveze tržijo ponudnikom, ki so pripravljeni kupiti za več trgov, potem v bodoče ni za pričakovati, da bi se športni prenosi najbolj udarnih športov še dali gledati na vaških televizijah, ki imajo zadaj samo milijon in drobiž potencialnih gledalcev.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Zato tekme s Hrvaško najbrž niste mogli gledati po televiziji

Če tudi ostale športne zveze tržijo ponudnikom, ki so pripravljeni kupiti za več trgov, potem v bodoče ni za pričakovati, da bi se športni prenosi najbolj udarnih športov še dali gledati na vaških televizijah, ki imajo zadaj samo milijon in drobiž potencialnih gledalcev.
Se opravičujem , ker bom povedal nekaj glupega:
- a ni naloga RTV, da nam da vse tekme naše reprezentance?
Ja, sem utopist, pa kaj naj..l