Premiership 2010

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Žoga je za moje pojme bila čez črto, drugega gola pa nisem videl in težko komentiram...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Je pa manjkalo zelo zelo malo. Tudi manj kot so pavzirali sliko pri prvih počasnih posnetkih, ker tam jo je že malce nazaj potegnil.

Kake 3cm je manjkalo za moje pojme, kar bi pa še sodnik na golovi črti težko ocenil.

Tehnologija, da se to ne bi zgodlo je simpl ko pasul, ampak še vedno preveč za puriste, potem pa glejte in sprejmite take odločitve.
smirk-1.gif

Manjkalo je res skoraj nič. Samo jo je dobro s prsti ustavil. Sicer pa - sam je zakuhal sploh to. Če bi bil Kengur v vratih tega nebi bilo.

Tehnologijo pa zavračajo FIFA in UEFA. Vsi, sploh večji klubi so za, ker so bili že ničkolikokrat oškodovani na podobne načine. Pa vsi klubi pljuvajo po četrtem in petem sodniku (evropska tekmovanja), ki kar jaz gledam še nista nikoli dosodila ničesar. Waste of money. Vsaj za penale, roke in včerajšnje situacije bi morala biti v igri. Ne razumem.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
meni je vseeno kak kdo pise, sam zdelo se mi je vredno omeniti ker vidim, da je kr pogost termin tudi med njihovimi navijaci pri nas

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik zakajaltersuxu pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Žoga je za moje pojme bila čez črto, drugega gola pa nisem videl in težko komentiram...

ker ne poznaš osnovnih pravil nogomera.
Glede nogomera sem res bolj zelen...
Zame je bila žoga s celim obsegom čez črto in hvala bogu, da kdaj to tudi priznajo... Ker ponavadi gre 50cm čez črto, pa gol ne velja...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma super je, ker bo prvenstvo še zanimivo. Sicer je verjetnost ene 5%, da čelski dohiti manu, če bi pa včer pušili pa ne bi blo benga smisla več.

Glede na to, da ma čelski saboterja Torresa je rezultat pravičen.
hysterical-1.gif
Gomez se mi pa tud ne zdi golman na nivoju za Spurse.

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
YNWA!

Tisto s petim in šestim sodnikom je bolj tko..sigurno da kej povejo glavnemu po vokitokiju sam navijači pač ne vidijo kar nimata zastavic denimo kot stranska. Pa prašanje kolko je waste of money.

Na tekmi pa sta lepo bili nedosojeni 2 enajstmetrovki.

Nazadnje urejeno: