Premiership 2010

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Jo gledam ravnokar. SIT tekmo
hysterical-1.gif
...

Ne, sm jo hotu gledat, pa niti TV3 niti slo2 ni prenašala, na kompu se mi pa ne da gledat
uf-1.gif
V lokalu pa še mnj...
Mislm, če ne pa pričakovano MUFC prvak letošnje sezone, to da se je CFC približal, je bolj stvar priprave MU na LP in nesposobnosti Arsenala (za katerega navijam).

Sicer ni še konec (teorija obstaja), ampak pred sezono oz. vsaj na začetku je bilo kar že zapečateno, da United letos ne bo prvak. Slabe predstave, "čudni" nakupi in močan Čelsi, Arsenal v formi in City loaded, mogoče Tottenham v vzponu.

Jaz osebno letos nisem pričakoval. Sem imel celo sezono Chelsea za favorita, za Arsenal sem pa itak vedel kako bo. Vsako leto jim v isti fazi začne spolzet.

Skratka spet verjetno prvi v ligi in v finalu CL, ne vem - Super sezona. Malo preveč stresna ampak ok
grin1.gif
Vsako leto je bolj gusto.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Zasluženo, Manu je bil skozi celo sezono najbolj stabilen. Drugo leto bo prelomno, potrebna bo menjava za golmana, Scholes tudi ni več pravi (igra Cleverley isto pozicijo? fant kar dobro igra posojen pri Wiganu), vprašanje kolk bo lahko dal Giggs, ki na takem nivoju vprašanje če lahko še igra drugo leto, dam mu leto ali dve igranja še. Chelsea je tudi potreben pomladitve, ampak Luiz, Ramires in Torres se že danes privajajo na igro.

Arsenal pa itak ni material za kaj več kot kvečjemu uvrstitev v LP.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
In potem iz ozadja Pogba. Na klopi še Gibson. Sahina v sredino, golmana, ki bo zanesljivo prišel kvaliteten. Se je SAF preveč najebu ko je naslednika Smeichla iskal. In mogoče še winger, in je za 2 sezoni spet konc z nakupi

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
In potem iz ozadja Pogba. Na klopi še Gibson. Sahina v sredino, golmana, ki bo zanesljivo prišel kvaliteten. Se je SAF preveč najebu ko je naslednika Smeichla iskal. In mogoče še winger, in je za 2 sezoni spet konc z nakupi

Sahin? Nič ne bo, baje je že realov.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zakaj pa ne? Ce se kupi ene 4 kvalitetne okrepitve, pa Kenny vodi, kot je do zdaj (od kar je on prevzel Liverpool je vec pik osvojil le United) ne vidim razloga zakaj ne..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
tud js ne, če kupijo še ene 4 kvalitetne okrepitve, pa manchester ne dobi golmana, giggs gre v penzijo, pa rooneya, evraja in vidiæa prodajo, pa chelsea proda drogbaja, lamparda, essiena in ramiresa, pa oboji nič ne kupijo, potem je l'pool na dobri poti do naslova
evil.gif