Prehranjevanje po Zlati lisici

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Še to. Najhitrejša pot od lisice pa do Q kafiča. Potem pa dobiš zvezdice, majke mi
smile-1.gif

jaz bi poklical, ker je naceloma kar dobro obiskan.

najhitrejsa pot pa je, gres po glavni cesti proti avtocesti, na prvem kroznem gres na drugem izvozu levo, proti centru, potem pa pelješ ravno mimo 3 kroznih prometov in na velikem semaforiziranem kriziscu (pred koroškim mostom) zavijes desno, mimo tuša, pa petrola, pa še enega krožnega....pelješ ravno do hotela tabor na levi, ter na desi okrepčevalnica đabiri, na tem križiscu zaviješ spet levo in vidiš veliko zeleno bajto...in to je Q

I

Izbrisan uporabnik #488

Ok, lepo urejeno in ne rabiš se nikamor vozit.

To je od smučišča ob glavni cesti v smeri pohorjske kavarne kakšnih 300m.

Ne moreš fulit, ker je takoj ob cesti, saj vidiš slike.

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.910
263
83
Slovenija
še jaz dam glas za gostilno Planinc (Razvanje)
tajsko hrano kuha original Tajka (lastnikova žena), pametno je prej poklicat, klasična hrana pa so tudi pohani pišeki, rebrce in podobno... ampak jaz tja hodim prevsem zaradi tajske hrane, boljše ni zelo daleč naokoli....

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
OK, od vsega naštetaga bi izpostavil katere tri, recimo....

Vsakemu svoje, bi jaz rekla... MENI osebno po večurnem stanju na mrzlem, ko je človek na pol prezebel paše kao "staro dobro kosilo" z vročo juhico na začetku, potem ala restan krompir s pohanim pišekom, ali kak drugi zrezek, pa polno solate zraven
wink-1.gif

Jaz po Zlati lisice ne bi pice, ali piščančje solate ali čevapov
uf-1.gif

Jaz bi izbrala nekaj od tega:
Kramberger
Pohorka (zna bit problem s prostorom, ker je v sami bližini)
Stara lipa (pohan piščanček = njami :D )
Framski hram
Anderlič
Vračko

andmer99

Pripravnik
11. okt 2007
160
0
16
Citat:
Kaj iti na eno solidno kosilo ali večerjo. Iščem samo spodobno hrano za družbo in nič kaj posebno "na nivoju" kot pravi Žika Pavloviæ
smile-1.gif

Zraven tega kar so ti že napisali, imaš v bližini MB še sledeči zadevi:

- Gostilna Milenium, Zg. Hoče: KLIK
- Kmeæki turizem Štern, Planica nad Framom: KLIK

PS: ne vem, če je že bilo: tudi pri Klički pri Treh ribnikih lahko dobro ješ, samo preveč hitri niso....