Predpremiera hitri in drzni 4

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Jaz sem bil pa v petek. Vzdušje so mi rahlo pokvarili potrebni najstniki v zadnji vrsti. Ogled drugače priporočam, se vsaj malo nasmeješ.
To majo že pri vsakem filmu
smirk-1.gif
)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sej je kr nekaj smehov med filmom, recimo ko na pogrebu stojijo civici v vrsti
grin1.gif

Neee
hysterical-1.gif

MOREM VIDET!! ahaha
hysterical-1.gif

Nemorem čakat, danes naserem staro da grema to gledat, ker to pa je že MUST SEE!!

hysterical-1.gif

Ta je bla res svetovna ja
hysterical-1.gif

Men je bil film kul za pogledat.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Prvi del mi je bil svetoven in glede na to, da je v zadnjem ista zasedba, sem pričakoval mnogo več od filma...Meni osebno je to najslabši del, sploh konc bi lahko "naredili do konca". Drugač mi je pa smešno, ko se vsi tako delate norca iz "nerealnosti" filma. Kateri akcijski film je pa še bil realen?
confused-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
ti hispanoti so čista vzporednica našim čefurjem...pa njihova muzika enako kot naša jugo muzika...v glavnem.. čisti čefurski film :D

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Citat:
Uporabnik hovi pravi:
Prvi del mi je bil svetoven in glede na to, da je v zadnjem ista zasedba, sem pričakoval mnogo več od filma...Meni osebno je to najslabši del, sploh konc bi lahko "naredili do konca". Drugač mi je pa smešno, ko se vsi tako delate norca iz "nerealnosti" filma. Kateri akcijski film je pa še bil realen?
confused-1.gif

Bourne!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

kaj ste eni pametni. glih tko kot enim ni dobr film fant v neki pižami pa neka žvau iz labirinta, drugim ni ta film. a zdej ste pa kao carji če vam ni všeč ta film? omejenci
stupid-1.gif

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ksz

kaj ste eni pametni. glih tko kot enim ni dobr film fant v neki pižami pa neka žvau iz labirinta, drugim ni ta film. a zdej ste pa kao carji če vam ni všeč ta film? omejenci
stupid-1.gif
hmmm, jaz raje rekel dobri kritiki
wink-1.gif

6,2
tongue-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nej bo krittik pri sebi. koga briga kaj si oni mislijo o filmu? to je isto kot da bi jz reku, men je pa dobr film pa ko vm jebe matr. čist isti nivo kot njihovi posti
smirk-1.gif

nekateri gledamo filme da si možgane odklopimo in ne da bi delal doktorate iz njih
stupid-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Al pa ko obrne avto za 180 in vrže v rikverc pri tem pa ima isto hitrost.
Vozi avto rikverc na isti način in z isto hitrostjo kot naprej.

tak je če ma avto variomat
evil.gif