Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Razumem človek enkrat pogleda prvi del...pač ni vedel, da je to takšen film. Ampak, da pogleda vse dele in vse večkrat?!
Ajde jaz sem hud filmski kritik, 70% filmov sploh ne pogledam do konca, ker ko po 60ih minutah ugotovim da je film crap, ni šanse da ga
gledam dalje. Ampak ajde f&f mi je bil za pogledat, 2f2f mogoče malo manj, ampak še vedno za prebavit, tokio drifft mi je bil kr kul,
mogoče zato ker sem ga takrat gledal na floridi na platnu ki je 2x večje od našega, zvok dost boljši pa še dopustniško razpoloženje,..
Tega zdaj pa bom tut šel gledat, ampak recimo ne s tako vnemo kot recimo Revnega milonarja, amapk zgolj zato, ker 2 kolega
imata podobno mišlenje kot jaz in se tem raznim honda zagnancem smejimo, in nam je film čisto podoživlanje smejanja v glavo,
delajne norca pa recimo da pogledat kak avto ki je vreden omembe. Glede nato kaj je na naslovnici, ta hud air intank na čarđeru, predvidevam, da bo tut možno ujet kako cudo,impalo ali podobno legendo, definitivno pa bo okoli na tone zagnanih rižovcev.
Bodite pozorni v okolici kolosejev in tuš centrov, kako raznorazne honde "krampajo" ven z garaže oz bližnjih križišč.
direktskina.press