Predpremiera hitri in drzni 4

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
ksz.

po premieri
grims-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=Nvq3hfsHwnA

Kaki loleki.
hysterical-1.gif
Kot bi poslušal izjave nogometašev.

"Dvomim, da bi se to zgodil (nesreča). Saj tud gledalci, ki so ob progi sami vejo bliz česa so, tko da so dost odmaknjeni , Vozniki tud predvidevajo že to k štartajo, da lahko še zmer kkšen steče čez cesto, tko da pol misli je vedno tko, da je noga na pedalu za zavoro".

hysterical-1.gif

smirk-1.gif

B81

22. jul 2007
36.954
10.510
113
Meni so vsi bli fajn. Enostavni, brez premišljevanja, zvok motorjev pa je odličen.

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Svašta ej, z nekimi kripami tekmujejo..
Podobno kot situacija po končanem filmu F&F 4, ki je zdaj v kinih...takoj v svoje Golfe, cliote, in podobne kripce pa driftat po krožnem..
hysterical-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Razumem človek enkrat pogleda prvi del...pač ni vedel, da je to takšen film. Ampak, da pogleda vse dele in vse večkrat?!
hysterical-1.gif

Ajde jaz sem hud filmski kritik, 70% filmov sploh ne pogledam do konca, ker ko po 60ih minutah ugotovim da je film crap, ni šanse da ga
gledam dalje. Ampak ajde f&f mi je bil za pogledat, 2f2f mogoče malo manj, ampak še vedno za prebavit, tokio drifft mi je bil kr kul,
mogoče zato ker sem ga takrat gledal na floridi na platnu ki je 2x večje od našega, zvok dost boljši pa še dopustniško razpoloženje,..

Tega zdaj pa bom tut šel gledat, ampak recimo ne s tako vnemo kot recimo Revnega milonarja, amapk zgolj zato, ker 2 kolega
imata podobno mišlenje kot jaz in se tem raznim honda zagnancem smejimo, in nam je film čisto podoživlanje smejanja v glavo,
delajne norca pa recimo da pogledat kak avto ki je vreden omembe. Glede nato kaj je na naslovnici, ta hud air intank na čarđeru, predvidevam, da bo tut možno ujet kako cudo,impalo ali podobno legendo, definitivno pa bo okoli na tone zagnanih rižovcev.

Bodite pozorni v okolici kolosejev in tuš centrov, kako raznorazne honde "krampajo" ven z garaže oz bližnjih križišč.
hysterical-1.gif

direktskina.press

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Al pa ko obrne avto za 180 in vrže v rikverc pri tem pa ima isto hitrost.
Vozi avto rikverc na isti način in z isto hitrostjo kot naprej.

Vindizel čaka in ujame pravi trenutek da spelje pod prikolico.

Nenavadno toda resnično, v filmu igra tudi Horacio iz CSIja ko prepoznava sledi na cesti kako mu je umrla punca poleg tega ugotovi da je divjak vozil zelen avto, še koliko konjev ima avto je vedel
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Al pa ko obrne avto za 180 in vrže v rikverc pri tem pa ima isto hitrost.
Vozi avto rikverc na isti način in z isto hitrostjo kot naprej.

No ok, to jim oprostimo, je pač take sorte film, sej tut 007 ma v vsakem filmu par "lovskih"

Sn slišal da jim pa baje v tem delu tut skoz bloke z avti ni problem skakat
hysterical-1.gif

Komaj čakam danes!
hysterical-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sej je kr nekaj smehov med filmom, recimo ko na pogrebu stojijo civici v vrsti
grin1.gif

Neee
hysterical-1.gif

MOREM VIDET!! ahaha
hysterical-1.gif

Nemorem čakat, danes naserem staro da grema to gledat, ker to pa je že MUST SEE!!

hysterical-1.gif

Ta je huda ja, parkirani bočno na par cm razdalje, rumen, moder, roza, pa še en..... čisto nasprotje pogreba no
smile-1.gif

Film pa, pač za pogledat je in to je to, sem pa tudi čakal kako bo po filmu, nisem na cesti okoli Planeta videl nobene radkape
frown-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.052
837
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
MX še vedno naklan ne more povedat kakšen mu je bil film

Po filmu je z bemflom šal honde lovit
smile-1.gif

PS. Meni so vsi trije filmi bli fajn za pogledat. Možgani na off in gremo
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Vceraj staknil DVDrip iz neta.

Dober film, še najbolj filmski od vseh, ima zgodbo. Uvod pa je malo preveč "James-Bondovski".

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Tut mene včerej spravl gledat tole.... Film meni osebno najboljši od vseh izmed F&F serije. Bullshita sicer ne manjka, ampak za izklopit možgane in pogledat pa je...
Po koncu filma je blo pa polno enih pajacev, ki so noreli okoli kina in kazali svoj ego na krožnih.
bonk.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če pod pravim kotom nalepiš diode pod avto, zgleda kot da avto lebdi nad cesto. In potem si pa res CAR! Žensko dobiš takoj, problemi z nedokončano srednjo šolo izginejo in za kratek trenutek dobiš tisti pravi občutek zvezde. Vsi na cesti namreč gledajo tvojega golfa, kako "lebdi" nad asfaltom.
467716-post_slo.gif
+ čez nekaj let se znajdeš v iskrici nedeljskega s taisto plehpi.ko, vendar brez golfa

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Jaz sem bil pa v petek. Vzdušje so mi rahlo pokvarili potrebni najstniki v zadnji vrsti. Ogled drugače priporočam, se vsaj malo nasmeješ.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Vceraj staknil DVDrip iz neta.

Dober film, še najbolj filmski od vseh, ima zgodbo. Uvod pa je malo preveč "James-Bondovski".

hysterical-1.gif

"James-bondovska" je predvsem tvoja izjava.

Ti sploh veš kaj je to DVDrip
sprasujem se.gif