I
Citat:
Uporabnik smt pravi:
Jaz se bom presaltal z abanke na kopersko z viso electron. Na abanki so dejansko bolani. Vceraj sel polozit denar na ta racun, pa mi teta pribije, da hoce videti osebni dokument. Ok, recem, da nimam nicesar pri sebi razen vozniske (navadne, ne plasticne). Ona: ne bo slo, z novo voznisko (plasticno) pa lahko. Jaz: samo to imam pri sebi, polagam, ne dvigujem denar. Ona: jah nekaj mi morate pokazati, ker vam je potekel potni list. (mi je res par dni nazaj). Nikoli doslej nihce ni zelel osebnega dokumenta, ne pri dvigu in ne pri pologu. Pa storija o "neprepoznavnem podjetju" in njihovi "strokovni podpori".
Citat:
Uporabnik tado pravi:
V kolikšnem času si pa kartico prejel? Saj si kartico moral iskati osebno v PE, kako da že tam nisi dobil kode?
Bemu ste eni pametni. Paypal javi napako pri pred potegom 1,5 eur, torej je logično, da do kode niti ne pridem. Sem ti že napisal, da imam drug problem, ti pa še vedno tupiš s tem.Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Prijavil si kartico, ker pa se še nisi spravo pogledat kode, pa kartice še ne moreš potrdit? Hitro na banko po kodo al pa počakaj na mesečni izpiskek. Ali v čem je problem?