Ko sem kupil je bila cena s PTT = 285 EUR (naprava 271 EUR), pri nas pa preko 400 EUR, kar nikoli niti ne bi dal.
Poštnina če crkne je 5 EUR, okoli 10 dni je trajalo, da so poslali drugo napravo. Po naših predpisih se mi zdi, da so ti dolžni v roku 45 dni odpraviti napako v garanciji, sicer dobiš drugega
Zaenkrat sem v trenutku nakupa prihranil preko 120 EUR, za to bi pa še poleg dobil Nuvi 205 povrh, to je pa kar nekaj denarja a ne.
Transakcija je 0 EUR preko paypala, drugače pa nekaj čez 1 EUR.
Ti pa kar "ropaj" naprej
, živimo v EU namreč, prost pretok blaga brez carin, zakaj ne bi to izkoristili.
Še to. Res se je na modelu 760 po enem letu pokvaril zvočnik in so menjali za novega. In tako novi izdelek se je dalo lepo prodati naprej.
Enako tudi pri Oregonu, ki sem ga vzel. Pri nas je okoli 450 EUR, na ebayu nov tudi za 300 s PTTjem.
Res ne vidim razloga, da bi nekomu puščal preko 100 EUR "nagrade".
Je pa na mestu tvoje opozorilo, da lahko morebitne napake izdelka pri nas lažje urediš in se zmeniš, vendar če kupiš na ebayu pri preverjeni trgovini, tudi s tem ni težav.
p.s. Nuvi 765 ni dejansko vreden več kot 250 EUR, to bi bila nekje sprejemljiva in dobra cena, nikakor pa ne 400 EUR+.