Se pravi, pobrišem vse, uvozim priljubljene in jih preimenujem v priljubljene.gpx. Potem pa samo, ko mi paše pobrišem novo nastal file curent.gpx in priljubljene mi kljub vsemu ostanejo. Malo noro je to, da ima priljubljene in poti v istem filu.
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Če bi pa rad pobrisal rute preko nuvija pa greš pod orodja in tam pod funkcijo rute in ti tam v meniju ponudi izbris rute,ki jo hočeš.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Obstaja pa elegantna rešitev
Izvažaj rute iz MSja na SD kartico...
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Če prav razumem, bi Zakon rad izbrisal pot, ki si jo je naložil preko MS ? Poi točke, ki jih nalagaš preko MS ( alter radarji, recimo ) se tudi ne dajo izbrisati preko naprave. Mogoče Zakonu poti nalaga kam drugam, kot pri 37xx in 34xx in ne c current fajl.
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Če prav razumem, bi Zakon rad izbrisal pot, ki si jo je naložil preko MS ? Poi točke, ki jih nalagaš preko MS ( alter radarji, recimo ) se tudi ne dajo izbrisati preko naprave. Mogoče Zakonu poti nalaga kam drugam, kot pri 37xx in 34xx in ne c current fajl.
Naloži jo v current file in to je napaka, ker z izbrisom le tega izgubiš poleg uvoženih route, tudi priljubljene. Po moji logiki, bi moralo biti recimo avtomatično takole: priljubljene current.gpx, route pa routes.gpx in stvar bi bila simpl.