Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Lep pozdrav ,sem sedaj priklopil svojo napravo 765t na webupdater pa mi je ponudil en update : GPS Chipset Type M Hotfix Data ,ali kdo kaj vej glede tega kaj je novega noter.
a bi vedel kdo kaj bi bilo z nuvijem 750...ko hočem izbrati kraj kjer koli v sloveniji ali v tujini mi zmrzne. To pa se zgodi ko pridem do menija: ''naslov'' potem ostane na tisti sliki. Ga je potrebno ugasniti in ponovno pržgati pa deluje normalno vse dokler ne izberemo kraja! Če pa shranjene destinacije izberemo pa nas vodi brez težav!
sem rešil zadevo..je nekaj sodelavec sam čaral pa je neke mape notri metal v mapo garmin, ki nimajo kaj iskati notri..hehe..zdej pa spet GAS, GAS!
TUPLI: Hvala!!!
Je ni... Pri ta novih me najbolj nervira to, da je drat priklopljen direktno vanj in ga je treba vedno pulit ven...
Pri 7xx, 8xx in 5000 je najbolj carsko, ko ga samo snameš in greš !
Sem drugač full zadovoljen z garminom nuvi 765t ,ampak me moti to ,da počaš premleva 3d zgradbe ,se slika včasih zgubi od teh 3d zgradb ko voziš ,mi je pa dobro to da ma čisto vse ,kar pa ostali modeli nimajo .
Nisem se odkril razloga. Gor imam ze skozi mapi AR 3.11 (cca 120MB) in CN 2011.20 (cca 1,6GB). Uporabljam ju loceno. Najveckrat se resetira, ko zamenjam pogled med celotno potjo in vodenjem. No, vsaj destinacije ne izgubi, ko se pobere.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.