Kaj pa FRI Mobil?No, za Celje in naprej... ehm... v bistvu že od Trojan dalje je pa res brezpredmetno navajati čas potovanja, po avto se v tiste konce pač ne gre![]()
Jaz se z rusko klimo in delno pokvarjeno mašino peljem po avto samo po dolenjskih cestah. Ne bi več tvegal da se zarad slabega sesalnega kolektorja lučka posveti na AC...sploh po tej vročini.
Ford Focus 1.0 EcoBoost Titanium, L 2015, 180000 km prevoženih, 5500€?
To je vredu avto?
Jaz se z rusko klimo in delno pokvarjeno mašino peljem po avto samo po dolenjskih cestah. Ne bi več tvegal da se zarad slabega sesalnega kolektorja lučka posveti na AC...sploh po tej vročini.
Ford Focus 1.0 EcoBoost Titanium, L 2015, 180000 km prevoženih, 5500€?
To je vredu avto?
Laško ipd. tisti cel konec odpade odpade.Zidani Most , Rimske toplice, Laško so tudi no-go ?
Kje se konča območje zloglasnega Celja ? Lahko s kraji na krožnici okoli Ce navedeš.
Ok, na zahodu so Trojane.Ostale 3 smeri ?
Bolj malo se vozim jaz okol mehaničnih delavnic.malo še pa boš pri moji alfi, malo še.
To nam je že jasno, kozolci so bolj obiskani......Bolj malo se vozim jaz okol mehaničnih delavnic.
Danes šel skozi tehnicnega, bp. Brez podkupnin. Gladko. Dobesedno sprve. Si mors mislit!?Bolj malo se vozim jaz okol mehaničnih delavnic.