Predlog za malico

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Dejte kak predlog za malico!
Upam da tole ostane "sticky"
wink-1.gif

Kj lahkega.

Učeri sm si naredu mini makarone - dodano še( tuna,koruza in kuhan brokoli)
cool-1.gif

Ajde navalite z predlogi
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Super tema. Sam sem čisto brez idej. Ker sem časovno doma omejen jem ponavadi kaj v službi (pač junk food).

Jaz bi rabil predvsem nasvet:
- kaj si lahko naredim doma v čimkrajšem času, pa da je "zdravo".

Ponavadi mam v službi skuto, in potem zraven mešam oreščke, žlico meda, in vodo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
njoki z oh in sploh omakami. narediš enkrat, daš v skrinjo po porcijah. skuhano v 15 minutah.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
lahko tudi razne kaše. skuhaš za 3 dni imaš v hladilniku in potem samo pogreješ in da ni vsakič enako dodoaš raznorano sadje.

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Moj malca shake:
-1dcl vode, 1dcl mleka, 1dcl jogurta
-zmleto: konopljina semena, proso, lanena semena, ovseni kosmiči
-40g wheya
-dve žlici skute
-ena žlica 100% arašidovega masla
-1 žlička kokosovega masla

Zmiksam in med zlivanjem v sebe pogoltnem še 3 Omega3 kapsule in 2× multivitamin tableti. Pred shake-om pa še 2 žlici e.d. olivnega olja in 1 žlico h.s. bučnega olja.

Vse skupaj mi vzame max. 15 minut, če se obotavljam.
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.938
113
v lokalni ostariji
jebo vas otrobi za malco...

za malco al 10 dek pariške alpa prešana slanina alpa pršut če pa se le da pa burek, čevapi, pljeskavic...

z otrobi se ne da gont lopat

perofero

Pripravnik
27. feb 2013
405
0
16
Imam to srečo, da je služba zelo blizu in lahko skočim domov. Drugače bi si ta shake nesel v službo. Sam uporabljam to zadevo za miksanje, ki že ima dva priročna kozarca z 'diht' pokrovom. Načeloma pa če imate v službi kuhinjo ali vsaj hladilnik, si lahko sestavine in mikser tudi v službo neseš... v prejšnji službi so ženske kuhale vse živo za celo pisarno.
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pri nas nimamo kuhinje v službi in potlej smo se že prenajedli sendvičev iz avtomata in od bejbike, ki jih prodaja po firmah, sendvičev Viva na bencinskih postajah, solat, vsega od Pečjaka, pic in burekov iz Merca in bližnje pekarne, vseh menz v Šiški, juhic iz vrečk, tko da tole ni tolk slaba ideja s tem mikserjem...kaj to vse živo so kuhale???

majč