Predcasne volitve

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Kaj tam piše ?

Aja, saj res, ni narisano, pa ne zastopiš.
rolleyes-1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
nisem vsega prebral. ampak, kakšne volitve neki? Koga bomo pa imeli možnost voliti? Kdo pa bo kandidat: Golob, Gorenak, Lukšič in Erjavec. In kaj boste od tega volili? Nimaš kaj volit. Zato volitve niso potrebne. Pravzaprav sploh ne potrebujemo ne vlade, ne državnega zbora, ne opozicije. sej kaj pa delajo? sami s sabo se ukvarjajo. Tam naj dajo par študentov pa naj vodijo državo.
bonk.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Jaz imam s Sokom preko sorodnikov povsem drugo neprijetno izkušnjo in sicer, da bi občana nategnil v korist občine, kadar se mu le ta pusti. Tako da močno dvomim, da bi ta nekomu obljubil nek ekstra denar za zemljo... Sploh ker očitno nista v nekih odnosih... Čisto možno pa je, da se po naši zakonodaji sploh ne bi smel pogovarjati s tistim, ki zemlje ni hotel dati oziroma je trdil, da se bo zmanjšalo vrednost njegovega premoženja in bi moral iti preko sodišča v razlastitev ali neko drugo tožarjanje. Sicer bi to pomenilo, da te kanalizacije in čistilne naprave ne bi bilo še 10 let, bi bilo pa vse res zakonito. Nezakonito pa bi bilo, ker do leta 2015 ali 2016 pač ne bi bilo čistilne naprave. Ampak to se v javnem sektorju sme. Nekaj se ni naredilo, ker je nastopila neka ovira.

Sicer pa na temo: doslej so še zmeraj kandirale neke liste, ki so relativno neznane in še niso bile v parlamentu. Meni resnično ni jasno, kaj bi pobudniki ideje o bojkotu volitev radi. Če bi res kaj radi spremenili, je odličen čas, da ustanovijo stranko in začnejo zbirati kredibilne kandidate. Jaz se na koncu zmeraj odločim za opcijo, ki ima lokalno dobrega kandidata. Navadno sicer ta ni izvoljen, tudi če lista pride v parlament, se je pa to že zgodilo. Nikakor si ne bi oprostil, da bi z mojim glasom prišlo v parlament lokalno tele, tudi če je lista še tako mamljiva. Zato mi denimo kaka Pozitivna Slovenija, ki je za našo "vas" nakupčkala kandidate iz Lj, res ne more biti favorit. Kandidata v našem volilnem okraju moram poznati.

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem v parlamentu odprl novo temo o tem pa najbrž ni potrebna, daj zbriši jo
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Klic iz "vesolja" za Ivana.

http://www.sds.si/news/11820

hysterical-1.gif

Citat:

Spostovani gospod Janez Janša, predsednik vlade RS.

Berem zelo različne novice iz Slovenije.

Posebno me preseneča, da vas obtožujejo vseh mogočih pogreškov in vas celo primerjajo z Jankovicevimi poslovnimi transakcijami.

Pišem vam v spodbudo, da vztrajate na svoji poziciji. To je le pripomba in ne nasvet, saj nisem vaš svetovalec, ki jih imate na kupe, najbrž. SDS svet vam je dal odlično podporo .

Zakaj g. Virant daje vam ultimat, mi ni jasno? Saj ste v isti koaliciji...
Malo pozno, želim vam in soprogi vse najboljše v novem letu.

"KEEP TRUCKING", pravijo tu.

S spoštovanjem, D. Petrač

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Jaz pa ne vem, če je to on napisal. V Ameriki so na take fore še bolj občutljivi.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.715
1.500
113
Emona / Carnium
KSZ
Ne gre pozabiti še nekoga, ki ga v svojem haikuju omeni Esad B.

Dnevi minevajo, kaj pomeni Virant. Beseda ali geslo. Ne, samo veslo.
Vir: FB

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zopet bom glasoval za NSi!

Sej
stupid-1.gif
, katoliški janševik, kaj češ drugega pričakovati od vernika?! Brez razmišljanja, na prvo žogo bo volil za "naše", pa če so še taki lopovi, bedaki in morilci. Zato se tudi Janša toliko časa drži na ali ob oblasti.

Vsak diktator ima takšen narod, kakršnega si zasluži.

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Evo, kandidatka JJ za ministrico za pravosodje in javno upravo je Ljudmila Novak.

Zelo strokoven kandidat za to mesto.
crazy1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
ROFL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Premier Janez Janša je predsednico NSi Ljudmilo Novak povabil, da prevzame ministrstvo za pravosodje in javno upravo. Novakova se o ponudbi še odloča. Finančni resor pa bi lahko formalno prevzel Janša.

GOD SAVE US !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če lahko diplomant slovenskega in nemškega jezika s književnostjo (do enga leta nazaj pa gospodinja) vodi 3 ministrstva naenkrat (od tega je en pravosodni), se je za vprašat, kaj potem sploh rabimo/smo rabili tolk ministrov in vseh ostalih sekretarjev?

Gremo pobirat stave, kdo bo minister za finance.
Jaz stavim na Jerovška al pa Pukšiča.
uf-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.107
113
blizu močvirne prestolnice
Preden začnete bentit, malo pomislite!

To so zelo racionalne poteze. Vladi so očitno šteti tedni - a boste podprli imenovanje novih imen, ki še niso ministri? A ste pozabli, da so potem še dve leti upravičeni do nadomestila plače?