Predcasne volitve

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
FLASH: ne +1, ampak + 1000 !!!!!

RESNIČNO TO RABIMO in ZAHTEVAMO.....nalijmo si čistega vina.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kako utopično ... A ne vidiš, kakšna razcepljenost na leve in desne je na forumu? Eni so prav fanatični. In ti bi rad nekoga, ki bi to razcepljeno drhal združil? I don't think so ... Rečeš si "boli me đoka" in greš svojo pot.

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Citat:
Uporabnik softi pravi:
A ti to mene povzenas

Ne razumem kaj mislis s tem?

@ klosar Ja vem in vidim, da so eni cisto vsekani na leve ali desne, takih enostavno ne razumem. So kot ovce katere pac slepo sledijo ali pa so pri koritu in jih zato zagovarjajo in ob tem dozivljajo orgazme...
stupid-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.107
113
blizu močvirne prestolnice
Pustimo stranke, si videl kaki osebki se trenutno rinejo naprej v raznih civilnih družbah, odborih..., se ti zdijo tile osbki primerni, če si ti zdijo, potem nimaš čist diht tm gor.

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Ne vem koga tocno mislis? Ce je bilo kako povezan s politiko ali kaksno stranko, se ti zdi iz mojega pisanja, da bi ga podpiral? Ce se ti tak zdi, potem ti nimas "cist diht tm gor"...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Fora je v tem, ker boš vedno imel ljudi, ki bodo pljuvali po tvojem izbranem vodji. Pa bodo rekli, da je cerkveni, titov, južnjak, da je hinavec, da mu gre le za svojo rit, da je pokukal iz xy luknje ... Vedno se bo nekaj našlo.

Sem rekel nekomu, da bi rabili nekoga nevtralnega, kot je recimo Miro Cerar. "Kaj?! On je komunist, njegova mama je to in to, on nima pojma o politiki, on prodaja meglo po fakultetah ..." Voli pa varstvoslovca Ivana. V Sloveniji je tale razcepljenost in pljuvanje po ljudeh stalnica. Ničelna kultura, hinavski in zahrbtni ljudje. In ta mentaliteta, da je treba krasti in goljufati državo se projecira tudi v politiko. Žalostno ...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Mam idejo, -stranka bi morala imet več predsednikov, namesto enega kot je v navadi in s tem bi v kali preprečili ,,kult osebnosti,, ,ki je globoko zakoreninjen, še iz časa ,,titove juge, pa naprej do ,,janševe stranke,, pahorjeve, jankovičeve,, itd....
stupid-1.gif
.....
Več predsednikov bi tudi pazilo drug na drugega, da komu ne stopi v glavo, če pa vseeno koga zamika korupcija, ga ostali odstavijo, brez kakršnega koli pretresa v stranki, ...
....skratka, novinarjem bi že v štartu onemogočil škododelanje z njihovo priljubljeno prav debilno foro, kot je npr. :stranka adolfa pofuklja, al pa : jajčmanova SDEBILS, in podobno sranje, ki odbija poštene ljudi in koncentrira na kupu, tist, kar na vrhu plava.....

shift

Guru
20. jul 2007
9.870
2.251
113
za šankom
ksz...

strici iz ozadja?tolk let se govori o njih pa še vedno ne vemo imen.morda pa gre za namišljene osebe.kako se že reče taki bolezni
confused-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.472
5.001
113
Vsekakor bom volil nekaj od tistega, kar bo na voljo.
Za čimveč neveljavnih listkov z "DOVOLJ JE" bodo navijale predvsem obstoječe stranke, ker bodo tako zagotovo nabrale dovolj velik odstotek.
Kdo bi potem sploh prenehal s tem stanjem, če bi vsi volili "DOVOLJ JE"? Kaka butasta ideja je tu zadaj? Da oblast spet prevzame CK in da ne gnjavijo več ljudi s to demokracijo in da lepo skromno kradejo v zaprtem krogu kot nekoč? Ali pa ljudje res verjamejo, da bodo prišli veliki strici iz EU in uredili stvari
hysterical-1.gif
, ki jih sami ne zmoremo?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Volil bos kar bo na voljo?
Mogoce stopi donparlamenta in se jim zahvalu za nepotreben izdatek. Druge nepotrebne volitve v dveh letih. Karte se premesajo, a igra se ista igra. Je kdo opazil ali obcutil razliko?

Jaz sem. Sem eno leto starejsi in malo tezje jih spremljam.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.080
4.080
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Sedaj me pa že firbec matra. Kdo naj bi bil nečak stricev iz ozadja?

Sem mislil, da je bilo s tem mišljeno na Gregorja Viranta (nečak), njegov stric pa naj bi bil tisti deda, ki se je oglasil pri Jurčku in grozil novinarjem s pištolo.